torsdag 29. juni 2017

Granitt kantstein priser

Norges ledende nettbutikk for salg av steinprodukter til ditt utemiljø. Vi selger i hele Sør-Norge som eksempelvis Oslo. Handle direkte i vår nettbutikk raskt enkelt og billig. Du finner både betong og granitt kantstein i mange varianter i nettbutikken.


Velg butikk for å se tilgjengelighet og priser. Kantstein i granitt som passer til alle våre belegningssteiner.

Velegnet for hage og gårdsplass. Solid og fin kantstein i granitt. Den er prikkmeislet. KANTSTEIN i grå granitt størrelse: x 15cm x lengde ca100cm Fra kr.


Takstein Benders til MARKEDETS LAVESTE PRIS ! Skip to Content. Fyll inn ditt postnummer for å få. Leveres i lengder på ca meter. Produktkatalog med priser.

Platta Helle grå Multiblokk. Pris : kr — 3kr. Lysgrå kantstein i granitt ! Logg inn for å se pris og handle. Se kampanjepris. Blokker av granitt som er av beste kvalitet og gir et flott. Høy kvalitet til gunstig pris. Flott granitt kantstein av høy kvalitet i dimensjonene som 8×1 8×2 8×2 10× og 12×cm. Perfekt til kanter rundt belegningstein, blomsterbed osv. Granitt kantstein, rett 10x25x100cm. OBS: PRIS PR LM = 29- Kjøpes i stk av 1cm! Et natur produkt.


Råhugget overflate gir et flott spill. Velg din butikk for å se priser og lagerstatus. Tilleggsinformasjon. Vestfold og Telemark. Kampanjepriser på granitt -trinn. Naturstein av høy kvalitet til innvendig og utvendig bruk. Vi leverer blandt annet granittmur, støttemur og kantstein.

Kontakt oss for et godt tilbud! Vi har montert kantstein, skiferplasser, pergolaer, benker og bor beplantning, lekeapparater. Har god kontroll på arbeidet, men ikke på prissettingen. Arbeidet vil inkludere utgraving med minigraver Litt pris kjøring blir det kantstein granitt.


Vi matcher prisen på maling og terrassebord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.