torsdag 31. august 2017

Plastbokser til frysing av mat

Stabelbare bokser til oppbevaring av mat i kjøleskap og fryser. Kan også brukes som matbokser på tur eller til skolen. Tåler mikrobølgeovn og. Billig og smart!


Hos oss finner du alle tenkelige plastbokser og oppbevaringsbokser som du kan bruke til nettopp det eller for å fryse ned bær, mat etc. Hei, jeg tenker å lage mat i litt større kvanta dette semesteret.

Da trenger jeg plastbokser i porsjonsstørrelse som jeg kan fryse. Jeg har kjøpt noen greier på IKEA. Plastbokser holder i lengden. En flott løsning for miljøbevisste kunder. Europris butikk.


Mattilsynet anbefaler at man heller kjøper inn et lite lager av plastbokser som er spesielt beregnet for flergangsbruk – og for oppbevaring av mat. Oppbevaringsboks, stk.


Se alle relaterte produkter.

Luft- og væsketett, utmerket til frysing. Hvit boks med farget, gjennomsiktig lokk med farget.


Bomullsposene kan du også bruke til å fryse ulike matvarer i. Riktig oppbevaring er viktig for at maten skal holde seg lengst mulig. Skal du fryse ned restemat bør du avkjøle maten raskt.


Reduser matsvinnet med en matboks. Rustas matbokser er perfekte til å fylle med gårsdagens rester. Hvis man skal varme mat som har fett eller olje i sausen, blir det varmere enn 1grader. Da smelter plasten litt, slik at sausen blander seg inn i plasten.


De små rommer dl, den store dl. Selges samlet for kr 100. Engangsemballasje bør ikke brukes til å oppbevare andre mattyper i. Bruk emballasjen til det den er beregnet for, som oppvarming, frysing og. Når det blir rester til overs etter middagen, er det ofte en lettvint løsning å ty til diverse plastbokser, som tomme youghurtbegre, isbokser og rømmebokser.


Du kan fryse ned hjemmelaget barnemat i glass, poser eller plastbokser. Hvis du oppbevarer maten i plastbokser, må du huske å bruke utpekte bokser. Det er mange fine bokser designet for å fryse mat.


Et tips er å kjøpe.

Frysing av matvarer er blitt veldig utbredt de siste årene, og nesten all mat. Sjekk hvor lett det kan gjøres. Har du god oversikt i fryseren, kaster du også mindre mat.


LES OGSÅ: – Alle burde fryse ned brødskivene. Jeg kjøper hvite plastbokser med blått lokk, og aluminiumsformer. Om du ikke har anledning til å bruke eller fryse ned for eksempel rå kylling, kan du gi den to til tre. Bruk lukkede plastbokser og poser til oppbevaring i kjøleskap.


Emballasje til frysing av mat Husmorskole. Jeg bruker plastbokser med lokk, som regel. Vi har uansett lite kartonger.


Hvor finner jeg passende plastbokser å ha maten i? For det enkleste vil være å lage mat som kan fryses, og så ta opp til tining når du vil spise. Hele kjøttdtykker i frysepose med. Kan brukse i mikrobølgeovn og vaskes i oppvaskemaskin.


Det kan være fristende å oppbevare eller fryse ned matrester i isbokser eller bærkurver, men.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.