fredag 1. september 2017

Bolter og skruer

Industrisalg lagerfører ca 15. Vi har festemateriell til alle dine behov: skruer, muttere, bolter, skiver og nagler! Med hovedkontor og lager på. Maskinskruer og bolter. Kategori og filter.

Standard skruer, skiver og muttere. Tingstad AS tilbyr sine kunder et rikholdig spekter av standardartikler vedrørende skruer, muttere og skiver i forskjellige. Har du en skrue løs, eller trenger du en bolt, er sannsynligheten stor for at vi har det. Bredt varesortiment på Fritid-Båt- Fiske-Interiør-Kjøkken-Maling-Klær m. Verdt et besøk…uansett!


Bolter, muttere, DIN-deler. Vi stadig utvider vårt sortiment. Vennligst kontakt oss om du har behov for andre DIN-elementer eller skruer, maskinskruer.

I denne kategorien finner du skruer, bolter, brikker, mutrer m. Spesial og standard. Skrue og bolt til din bil. Stål, rustfritt, syrefast og messing. Uherdet eller herdet.


Alt du trenger for å få et bedre inneklima. Norges største nettbutikk for ventilasjon. LUFTA ER FOR ALLE. Spiker, skruer og festemidler.


Gjengestenger, muttere, skiver og bolter i både rustfritt, syrefast og vanlig stål. Og kjøper du store. En skive monteres under en skrue, bolt eller mutter og fordeler trykket for å. Viser 1–av resultater.


Produktkategorier. Vi tilbyr kvalitet til hyggelige priser! Få din bestilling levert til vår fastpris.

Finnes på lager i varehus. SKRUESETT CR(F), SX(F), YZ(F), KX(F) OG RM(Z) Hvert sett er nå tilpasset hver enkel. Boltsett med mutter og skive. Galvanisert bolt med låsemutter og skive.


Vi matcher alle priser fra alle norske tilbydere. Alt fra dekksenter til nettbutikker. Motek har sekskantskruer og låseskruer med varmforsinket og syrefast Alegering. Forskjell mellom bolter og skruer.


Festemidler er enheter som brukes til å holde på eller kombinere objekter. Skateboard bolter - velge den riktige lengde. Det tar dessverre litt ti så finner du ikke det du leter etter send oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.