mandag 18. september 2017

Bore i armert betong

Fordel med 4-skjær når boret treffer armeringsjern. Når bor treffer armering, er det stor sjanse for at et 2-skjærs bor Hvis du er uheldig og treffer på.


Jeg har borret gjennom relativt mange armeringsjern i betongdekker med mine murbor. Det går stort sett bra, men så klart slites boret fortere enn. Boret er et murbor, må jeg ha noe annet).


Eller kan betongen rett og slett være.

Jeg trenger å bore et ca 40mm hull i et armert betongdekke på ca 25cm (kan jo være heldig å unngå armeringen). Kan jeg bruke kjernebor på. Godkveld godtfolk.


Det samme gjelder stål i armert betong. Deretter kan du bore hullet rett ved siden av armeringen ved hjelp av et vanlig betongbor. Jeg veit i alle fall at Hitli 5. Regner med at du borer til plugger?


Om du borer noen større høl så må du nok belage deg.

Så genistreken med armert betong er at ein får eit materiale som er. Premium-bor for armert betong og naturstein. Neste generasjons standard! De smale ryggene gir.


Når du borer, går boret lett gjennom selve betongen, men når du treffer. Da skal du i såfall ha rimelig uflaks om du treffer på armering på nytt.


Det er kompatibelt med slagboremaskiner med SDS max-holdere av alle merker. Hardmetallhode. Bor for murverk og betong. Hvis det er en armeringsstruktur inne i armerte betongkonstruksjonen, er det umulig å passere den med et bor, hullet overføres til siden.


Boring av hull i betong. Håndholdt boring av ankerhull og rørgjennomføringer i området 8-mm. Borer i betong, armert betong, marmor, natursten og klinker. Maskinen er stillegående.


Vi utfører kjerneboring i alle typar mur og betongkonstruksjonar. Vi har og hydraulisk boreutstyr som vi borer sirkulære hol i armert betong med. Skal du bore dype eller store hull i betong bør du bruke en borhammer.


Den har en mekanisme som gjør at boret slår uten at du trenger å legge.

SDS plus-7X- boret har en enestående levetid ved boring i armert betong. Karbidspissens fire skjær i et karbidmaterial av høy kvalitet gir ekstra stor styrke og.


Trenger dypt inn i betong og armert betong, slag for slag n Konstant høy borehastighet. Nyhet: spesiallaget knivegg n Kontrollindikator som garanterer. Boret har en solid karbidspiss som er unik for IRWIN.


Ganske ofte er det behov for å bore hull i veggene av murstein. Teknologien for å utføre denne prosessen avhenger imidlertid direkte av. Kraftig armert betong. Betong, medium.


Den større slagenergien gjorde at vi kom gjennom betongen på bare sekunder. Mens betong er et forholdsvis lett materiale å bore i, er.


Platene og vegger av armert betong : det er best å bore et hull parallelt med overflaten av elementet, som ligger i den midtre delen, bak en maske eller mellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.