mandag 18. september 2017

Bore i betong uten slagbor

Jeg trenger å bore et ca 40mm hull i et armert betongdekke på ca 25cm ( kan jo være heldig å unngå armeringen). Kan jeg bruke kjernebor på. DEN NYE GENERASJONENAV SDS-MAX KARBIDSKJÆR FORDEN RASKESTE OG MESTOPTIMALE BORING I ARMERT BETONG.


Pakkens innhold. I stedet - og spesielt i hjemmet forbedringssektoren, hvis du ikke vet noe om armert betong, du vil bore, har fortsatt de riktige verktøyene, bør du sakte tilnærming.


Tørrboring er løsningen for deg som skal bore i armert betong uten mye vann søl eller betongslam, slik som det ofte blir fra boring med vann.

Meget effektiv kjernebormaskin for tørrboring. Avtalen skal også kunne benyttes av andre avdelinger i etaten. Kjerneboremaskin for betong.


Håndholdt våt boring i betong, for ankerhull og armering. Når du borer, går boret lett gjennom selve betongen, men når du treffer. Da skal du i såfall ha rimelig uflaks om du treffer på armering på nytt.


Boret er egnet for boring i armert betong og i standard betong. Det er kompatibelt med slagboremaskiner med SDS max-holdere av alle merker.

Hardmetallhode. Bor for murverk og betong. Hvis det er en armeringsstruktur inne i armerte betongkonstruksjonen, er det umulig å passere den med et bor, hullet overføres til siden. Borer i betong, armert betong, marmor, natursten og klinker.


Boring av hull i betong. Maskinen er stillegående. Vi utfører kjerneboring i alle typar mur og betongkonstruksjonar. Vi har og hydraulisk boreutstyr som vi borer sirkulære hol i armert betong med.


Skal du bore dype eller store hull i betong bør du bruke en borhammer. Den har en mekanisme som gjør at boret slår uten at du trenger å legge. SDS plus-7X- boret har en enestående levetid ved boring i armert betong. Karbidspissens fire skjær i et karbidmaterial av høy kvalitet gir ekstra stor styrke og.


Trenger dypt inn i betong og armert betong, slag for slag n Konstant høy borehastighet. Nyhet: spesiallaget knivegg n Kontrollindikator som garanterer. Boret har en solid karbidspiss som er unik for IRWIN.


Ganske ofte er det behov for å bore hull i veggene av murstein. Teknologien for å utføre denne prosessen avhenger imidlertid direkte av.

Kraftig armert betong. Den større slagenergien gjorde at vi kom gjennom betongen på bare sekunder. Betong, medium. Mens betong er et forholdsvis lett materiale å bore i, er.


Platene og vegger av armert betong : det er best å bore et hull parallelt med overflaten av elementet, som ligger i den midtre delen, bak en maske eller mellom. Det går stort sett bra, men så klart slites boret fortere enn om det går i bare betong. En utfordring ved slike jobber er å bore helt igjennom betongen for å få opp kjernen.


Bore hull i betong, leca vegg eller gulv? Karbidhodet og den nye todelte borspiralen muliggjør raskere boring og økt levetid. Et mykt slag som kan slås av og på gir raskere arbeidsprogresjon. Elektronikk for myk start og LED-indikator for optimal boreytelse.


Cut-n-Break sag er enkel å. Derfor brukes slike bor for å bore et hull mellom armeringen av armerte betongplater eller murvegger. Diamantkrone for boring uten støt. Dette er mer moderne.


Med vårt nye borsystem kan man kjernebore i en leilighet med fine tepper uten å ødelegge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.