fredag 29. september 2017

Brød levert på døren

Nybakte bakervarer levert hjem før frokost. Bestill nybakt brød. Se om vi leverer til deg. Send en gave til en venn eller kollega. Morgenlevering ofte stilte. Med morgenlevering får du levert brød, rundstykker og brownie på døren.

Eller brød som du har hatt i fryseboksen med skorpe som ramler av i store flak? Leveringen gjøres av avisbudene, så du får levert. Nå tilbyr vi rykende ferske brød levert på døra til deg dager i uken før kl 06.


Alle fortjener bra brød. Vi jobber for at alle i Oslo kan få det levert på døra. Vi leverer fersk bakst og frokost på døren din før du våkner! Matvarer levert rett på døren er en stor og voksende trend.


Prisen er det heller ikke mye å si på, sammenlignet. Vi har laget vårt eget bakeri!

Hvert brød bakes på bestilling til deg og kommer nystekt ut av steinovnen før levering. Dermed er det utrolig ferskt. I tillegg til dagligvarer leverer vi ferdig middag - laget fra bunnen! Rett hjem på døren - hver uke!


Vi trekker ut heldige vinnere som får gaven levert på døren ! Vi er nå på shoparendal. I samarbeid med Tor Sevaldsen Bakeri AS har Dahle IL et tilbud til alle på Nordlandsøya om levering av rundstykker og brød på døra hver.


Ferske brødvarer og ferske nyheter levert hjem. Nå får du stk vaniljedrøm levert til bare kr. Du kan også bestille våre brød og kanelsnurrer levert på døren via morgenlevering. Selskapet hadde bygget opp en liste på 65.


Varme crossianter og brød, ferskpresset appelsinjuice, aviser, tulipaner og pålegg. Herlighet for en luksus! Mat levert på døren ? Brødboksen leverer varene sine i. Nå kan du få Jakobs Brød sin mat hjem på døren, levert på jobben eller hvor enn det skulle være behov.


I menyen vår tilbyr vi suppe med. Mangler din lokale baker?

Neste gang kjøper jeg bare brød på butikken og lar det ligge på benken natta over. Fikk melding om levert på døra dessverre ingen varer på min adresse. Men sikkert deilig å få varmt brød levert på døra da, i helgene. Fortell kundene når de kan bestille bakervarer på døren og når du kan levere.


Brød til frokost og lunsj: Grove og fine brød egnet til både liten og stor. En tjeneste som skulle tilby folk å få ferskt brød levert direkte hjem på døren tidlig hver morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.