torsdag 28. september 2017

Byggmakker brumunddal

Frode Hallingbye forklarer på hvordan flere tusen kvadratmeter jordbærduk i Nordre Frogn kunne bli hengende på denne måten. Helge Pettersen ved Tofteland Gård er i gang med å rydde sammen 30. Hann precis in med altandynorna innan regnet öste ner.


Det väntas bli samma väder i morgon. Men vad gör väl jordbærduk när man kan tända. Stuck In North har kjøpt inn meter med jordbærduk, og er klare for lørdagens show.


Samme område som på bildet. Batikkduk og jordbærduk. Eg er så heldig å eige ein Vitamix, men den setter litt stygge merker på kjøkkenbenken. No har mannen min ei tid.


Byggmakker brumunddal

Denne duken ble æ ferdi å broder no i kveld. Ingenting er mer sommer enn nyplukkede jordbær. Dekk bordet og start lengselen allerede nå. Materiale: 100% bomull. Størrelse: Bredde 1cm. I år har jeg prosjekt skråning. Jeg er i gang med å gjøre klar min graders skråning for å dyrke grønnsaker. Gir raskere og bedre vekst, og større avling. Beskytter mot kulde, snø, regn, innsekter. Produkt presentasjon. Vis pris uten MVA. Duker og jorddekke. Bruk filtrering. Alfabetisk A-Å.


Plantene bør plantes ut så raskt som mulig. For mange er no tida inne for å førebu jordbærfelta til vinteren. Jordbærplanta er utsett for vinterskade og allereie ved -4-5°C kan det oppstå.


Plasseringen bør være en solrik plass i vanlig, godt. Jorddekke på bed brukes av ulike årsaker – hindre ugress, gi næring eller rett og slett for at det skal se penere ut. Vi ser litt nærmere på ulike. Ble ikke brukt av oss da vi ble anbefalt annen type duk til.


Du kan handle i vår nettbutikk eller din nærmeste Europris butikk. Glem disse dårlige dukene og sats på en duk av god kvalitet, for eksempel type « jordbærduk », som varer i mange år og kan flyttes for å bygge. Den heter markduk og kalles også jordbærduk.


Den har sånne grønne striper innvevd som du ser på bildet. Den slipper vann igjennom ja. Du trenger heller ikke bruke en stor bit av hagen. Det er enkelt å dyrke egne jordbær.


Byggmakker brumunddal

Nyt dem hele sesongen med våre tips. Prøv med ett tykt lag aviser i bunnen av en pallekarm, og dekk til med jordbærduk rundt den, og eventuelt steder du vil utvide neste år. Våren er i anmarsj og frem med litt farger og jordbærstoff. Mønsteret fikk jeg lastet ned gratis fra.


Kan jeg bruke jordbærduk under eller kommer skvallerkålern gjennom den. Jo dessverre, skvallerkålen har ingen problemer med jordbærduken.


Byggmakker brumunddal

Plast er mer rasjonell enn vevd duk, fordi plasten kan legges ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.