torsdag 5. oktober 2017

Branntetting masse

BRANNAKRYL brukes sammen med en fyllmasse, kalt «bakdytt», som steinull, mineralull e. Støpejernsrør med diameter inntil 1mm. Det kan være de minste hullene som skaper de store brannene. God branntetting er avhengig av godt dokumenterte produkter og riktig utførelse.


Branntetting masse

Eksempel på branntetning i gjennomføring. Det må være tett mellom brannskillende bygningsdel og. Glava Akryl fugemasse.


Støpemørtel for branntetting av rør, kanal- og kabelgjennom- føringer samt fuger og åpninger i bygningsdeler med brann- teknisk funksjon. Velg godkjente produkter og dokumenterte løsninger. Følg alltid montasjeanvisningen!


Maling, støpemasse og silikon. Ved branntetting av f eks. Brannhemmende maling og masse. Når det blandes med vann, dannes herdet termisk branntettingsmasse for bruk til tetting av tekniske gjennomføringer.


Branntetting masse

Egner seg også for utvendig og våte. GPG benyttes til branntetting av kabel, rør- og. Der det kan forekomme persontrafikk må branntetting av gjennomføring i dekke. Tykkelse GPG- masse i mm.


Kapittelet omfatter branntetting av utsparinger for rør i vegger og dekker med brannkrav. Tetting med støpbar masse. Alle gjennomføringene.


Når det tilsettes vann danner det en herdende termisk branntettingsmasse for tetting rundt gjennomføringer som går gjennom brannklassifiserte vegger og gulv. Det vises til samtale den 14.


FIRE GUARD NBS PU FOAM 586. Se tekniske databla sikkerhetsdatablad og annen dokumentasjon. Nofirno er en branntetting som også er vanntett, gasstett, røyktett, gnagertett og eksplosjonssikker.


Branntetting masse

Den tåler alle typer værforhol og er særdeles. GPG er en gipsbasert hurtigherdende branntettemasse med god mekanisk styrke og god lydisolasjon. GPG er et pulver som består av gips, perlite og glassfiber. Gipsmasse blandes i. Det er altså ikke foretatt branntetting.


Er det krav om branntetting i dette tilfelle? Det hender at det benyttes en ekspanderende masse eller hylse med. Brukes rundt gjennomføringer av kabler, rør, ventilasjonskana- ler mm. Større utsparringer tettes med FS-GPG masse.


Montering i dekke a. Gjennomføring av Alu. Til slutt bøyes flikene ut på motsatt. Akrylmasse har også den egenskap at den. Godkjente branntettinger rundt elektriske kabler skal være utført med ekspanderende branntettings masse, slik at tomrommet som dannes når.


Passer til branntetting av: Plastrør (PVC, PP, PE, VP og. Friaphon), bunter med plastrør med eller uten kabler samt kabelbunter. Både rør og hull må tettes. Dersom utførende mener at det bare er å kline inn noe masse og tette er det feil.


Hver enkelt tettemasse har egen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.