tirsdag 10. oktober 2017

Brent malmfuru

Brent eller karbonisert tre, er en gammel måte å hindre soppvekst på. Vedlikeholdsfri kledning av brent og oljet malmfuru. Malm 1er Moeleven sitt. I Norge har den vært benyttet til gjerdestolper og i pæler til kaianlegg.


Særlig har den norske malmfuruens gode kvalitet fått stor oppmerksomhet og mange arkitekter ønsker å bruke malmfuru i sine prosjekter. Denne våren har.

Vi testet ulike treverk, slik som lerk, sedertre og malmfuru, og ulike teknikker for brenning, forteller han. Kebony skilte seg raskt ut som det.


Vi tilbyr malmfuru kledning, som er 100% vedlikeholdsfri. Hos oss får du også tak i brent kledning. Avbildet ser dere 8" brent stavkledning.


Besøkssenteret Müritzeum i nasjonalparken Müritz i Tyskland har fasade av brent tre. Foto: Mueritzeum. Forkulling av treverk er altså langt.

Brentkledningen kan brukes som ytterkledning, innerkledning og tak. Dette er den vanlige formen for tyri som blir brukt som råstoff til tjæreproduksjon, gamle furustubber blir da samlet og brent i ei tjæremile. En annen viktig sak å huske på, er at malmfuru aldri må monteres i kontakt med jord. Kledningen består av malmfuru, og gjenspeiler interiøret, sam- tidig som det skaper et kontrast- erende spill mot øvrig utvendig kledning i brent tre.


De stående panelene er brent gran, mens liggende panel er brent og oljet malmfuru. Selve bygget skal kles med treflis av brent malmfuru. Nye Dalsfos kraftverk i. Store vindusflater gir skuelystne. Detaljer på bygget får farger hentet fra lokal rosemalingstradisjon.


Brent kledning og fantastisk utsikt – et hus som skiller seg ut - Aftenposten Nordic Living. Det gis ikke tillatelse til. Sørmarka Hotell. Jackon Thermomur 350.


Videre oppover bygger vi i treverk med konstruksjonspakke fra Landheim. Alt kles med brent malmfuru fra Rennebu sag. Kommentarer og faglige tips. Tyri er død furuved som er fylt med harpiks.

Ytterkledningen på tak og vegger er kortreist malmfuru. Bilde 2: Brent trekledning som ikke trenger vedlikehold og som da får et bedre.


Slitedekket på brua er ubehandlet malmfuru og det flotte rekkverket er laget av brent og oljet gran. Monteringen ble gjort med hjelp av helikopter som fløy to hiv.


I fremtiden vil Evergoo Jacobs og Ali kaffe bli brent i et industribygg som består av. Veggene er dekket med malmfuru og solscellepaneler. Hele skolen er kledd med brent malmfuru som ytterkledning og holder passivhus standard. Oppvarming gjøres med vannbåren varme i alle gulv som varmes.


Kun en mindre del av denne veggen er over terreng), Inndekning mellom vinduer med panel i brent malmfuru. Fasade ved inngangsparti i oljet eik. Det er ikke ønskelig at impregnert trevirke eller betong nyttes i konstruksjonene. Elementer av stål kan brukes.


Malmfuru fra bygdesaga i Lomen, Vestre Slidre (nabokommune).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.