mandag 27. november 2017

Sellerirotsuppe med laks

Sellerirotsuppe med laksespyd. Mens grønnsakene står og putrer skjærer du laksen opp i jevnstore. Start med å skjære laksen i passe biter som legges i soyasaus. Laksen trenger ikke være gjennomstekt.


Her kommer suppen jeg lagde til lunch i går, og den blei kjempegod. Høst er supperid og og jeg synes. Smakfull suppe med sprø og god topping er perfekt. Det er også veldig godt å servere suppen med sprøstekt bacon, krydret pølse, spekemat eller stekt eller ovnsbakt laks.


Sellerirotsuppe med laks

Noen stekte eplebiter er. Saved by Jenn Brown. En suppe som passer godt til hverdagsmat, eller kreme den opp til en forrett. Denne er og super å helle.


Bacon kan byttes ut med spekeskinke eller chorizopølse. Næringsinnhold per porsjon. PERSILLEROTSUPPE OPPSKRIFT MED RØKELAKS (4-porsjoner) 8g persillerot dl grønnsakskraft løk purreløk, kun den hvite delen mellomstore.


En varmende og mettende suppe slår aldri feil. Forrige artikkel. Helstekt laks med sprø. Kremet sellerirotsuppe (Crema di sedano rapa) Vintermat, italiensk suppe, parmesan.


Laks og-potetboller (Polpette di salmone e patate). Rødbetpannekake med laks. Den har veldig fyldig og god smak og passer perfekt i suppe! Dette er en oppdatert versjon av den forrige sellerirotsuppen som lå på bloggen.


Sellerirotsuppe med laks

Kremet fiskesuppe med laks, torsk og grønnsaker går raskt å lage, og den er både mil god og mettende. Jeg serverer spinatsuppe med egg og laks, da blir retten enda mer. Hos oss er det som regel laks på tirsdager, og også en av dagene vi må skynde oss videre til.


Eple- og sellerirotsuppe. Serveres med hjemmerøkt laks. Inneholder: melk, selleri, fisk. Search for: Recent Posts. Da er det perfekt med middager som er raske å lage og. Laks i form med eple og pesto — Hege Hushovd. En enkel og smakfull lakserett med eple og kremet pestosaus, servert med stekt blomkålris. Stekt laks med blomkålpuré og ristede mandler Healthy Foods To Eat. Jeg har nemlig oppskrift på en nydelig sellerirotsuppe.


Fyll så pitabrød med grillet laks, avokado og agurksalat, mango og chiliaioli - evt. Den stekte laksen serveres med hjemmelaget pastinakkpuré, kokte asparges og en enkel salat. Håper oppskriften faller i. Enkelt, sunt og godt!


Sellerirotsuppe med laks

Community Organization. Amateur Sports Team. Sommerkotelett, laks eller vegetarpølser med bakt potet og sellerirotsuppe 🤗 i optimisten.


Er det noe jeg aldri blir lei så er det kombinasjonen laks, mango, avokado, chili og søt soyasaus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.