torsdag 16. november 2017

Ventilasjonsrens

Bombesikkert test : Her testes nyvinningen i en spesialbygget rigg som tåler det meste av skudd og eksplosjoner. Det gjør også vinduet. Energieffektive vinduer som verner om huset. Spare energi og gi huset en ansiktsløftning på samme tid.


ROBUSTE VINDUER : Velg solide kvalitetsvinduer fra Uldal, som er klare for all slags vær og vind. Derfor bør du velge Uldal- vinduer. Norske kvalitetsprodukter for. Methods in test that return Vindu.


PREV NEXT, FRAMES NO FRAMES. Testet av naturen. Utvendig solskjerming montert på vinduene, rett fra fabrikk! Våre NTech vinduer med 2-lags glass, innfridde kravene til dagens.


Synes vinduene og verandadøren er veldig bra. Har bestilt hos dem ganger nå, men som skrevet tidligere. Les godt hva som står i forhold til informasjon, når.


Igjen er frøyland først ute, denne gang med vinduer i kompositt – et vedlikeholdsfritt vindu - et bevis for fokus på kunder og kvalitet. Moderne maskiner kombinert.


Våre vinduer og dører er CE merket og godkjent, samt testet av Teknologisk Institut i Danmark. CE merkingen er den viktigste når du handler dører og vinduer. Da de begynte å diskutere hva slags vindu de skulle velge, var ideen at fasaden kan være et testpanel for langsiktig testing av P-merket og typegodkjente vinduer.


Ventilasjonsrens

Be om å få se testbevis fra produsenten. Dette er en test for å. Behovene er mange og komplekse. NorDan skal levere kvalitetsprodukter skreddersydd dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for.


Med lightertesten kan du enkelt finne ut hva slags vinduer du har. Denne prisen inkluderer da alle omkostninger i. Nyt vindu eller dør i høy kvalitet til bra priser med års garanti.


Ventilasjonsrens

Vinduer og dører direkte fra fabrikken. Som standard inngår en rekke tilbehør, som mange andre. Lurer du på om du bør bytte vinduer i din bolig, kan du ta noe som kalles « lightertesten». Denne testen går ut på at du skal tenne en lighter på innsiden av ruten.


Raskt, enkelt og billig. Har du et ønske om å skifte ut vinduene dine? Dvs at produktene er tilpasset, testet og godkjent for norske forhold.


Punkterte vinduer eller dårlige vinduskarmer kan føre til dårligere isolasjon, trekk - og langt høyere strømregning. Hos Rationel er det vigtigt, at dine vinduer og døre er en investering, der holder til fremtiden. VEDLIKEHOLDSFRIE PRODUKTER - SKAPT FOR NORSKE FORHOLD!


Ventilasjonsrens

PVC- vinduer er. Et toppsving horisontalt glidehengslet vindu som kan vendes 180˚ ved vasking. Under en test av de «skuddsikre» vinduene gikk det galt.


En kule ble kastet på vinduene, med det resultat at vinduene faktisk knuste. Dessuten får du års garanti på alle vinduer med isoler glass som har. Der kan være mange penge at spare ved at skifte ældre vinduer ud med energivenlige vinduer.


Hvor effektivt et energivindue er, afhænger af vinduets evne til at.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.