onsdag 10. januar 2018

Hvordan skjule ledninger bak tv

En stor, svart tv og tunge høyttalere og lange ledninger harmonerer dårlig med en lys og stilig innredning. Her får du eksperttipsene til hvordan du. Det store spørsmålet er derfor hvordan du, med alle dine.


Jeg tror det er mur bak panelet som er der. Disse skjuler ledningene dine og ser fine ut.

I tillegg er det bra at de kommer i forskjellige størrelser. Foto: Faksimile: Kjøp. Denne kan være. Gjem ledningene i en kabelkanal som du enkelt monterer med skruer eller dobbeltheftende teip på veggen, i taket eller bak møbler.


Her finner du også kabelbån kabelsamlere og den praktiske kabelboksen, en boks som skjuler ledninger og. Kabelbånd med borrelås Få orden i strømkablene bak tv - apparatet eller.


Flate TV -er skal etter manges mening henge på veggen.

Hvis en stor skjerm tv kan skjule alle komponentene i en diskret flatskjerm. Her er noen forslag til hvordan du diskret har det rotet av kabler eller gjemmer dem. Og ledningsrotet under skrivebordet, rundt PC-en, bak TV -en og ved. Sjekk denne videoen hvis du er usikker på hvordan du skal kveile en.


Velger du å ofre litt. Hvordan skjule kablene best mulig? Flere resultater. Altså hull bak tv ( ikke synlig) og lednigene i ett rør i veggen da ell?


Engasjere en elektriker gjøre en innfelt plugg på veggen som vil skjule bak TV. Installere ledningene bak en vegg med fisk bånd verktøyet når tepper er utilgjengelig eller.


Hvis du tar en titt bak tv -en eller pc-en har du mest sannsynlig en stor haug med ledninger. Ikke bare kan det være brannfarlig, men det er. Estetisk løsning som enkelt skjuler alle ledninger og kabler. Skjuler enkelt ledninger og kabler bak listen.


Du kan ikke stå i sikte på TV -en din? Bak denne viljen å skjule sønn og skjermbilder skjuler på bunnen et ønske om å rydde oppså mye for et estetisk aspekt.

Slik kan du enkelt skjule alle ledninger bak veggen og få et rent og oversiktlig TV - område. Walls4You finnes i et stort utvalg farger, teksturer og design, er enkle.


Føles det som om ledningene er i ferd med å ta over hele stua? Bruk ledningslister og dekklister for å skjule ledninger som går langs vegg, gulv eller tak.


En enkel mulighet er å skjule ledninger bak møbler som overskap og gardiner, mens en mer permanent alternativ er å skjule ledninger i veggene bak flatskjerm-. Ideen bak VOX er nettopp hensynet til at at ting endrer seg hele tiden. Skjul kablene med disse gulvlistene.


Få orden på kabler og ledninger på få minutter med en kabelsamler, eller skjul kabelen i en praktisk strømpe med. Mange velger å dekke behovet for stikkontakter med skjøteledninger og. Det er sånn vi mennesker er. Bak TV -benken skjuler vi ledninger fra TV, dekoder, høyttalere, spillkonsoller, Apple.


Noen som har gode løsninger på skjulte ledninger fra tv til anlegget når den er hengt på veggen? Men ville gjerne sett hvordan andre løste dette problemet?


Ledninger liggende i klyser kan representere en brannfare. Er du også træt af lange, overflødige ledninger fra dit TV ? UPPLEVA er navnet på fjernsyn og. Skapet er bak TV -en.


For å kunne skjule alt av ledninger og bokser og likevel ønsket at fjernkontrollen skal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.