torsdag 29. mars 2018

Drøftende artikkel om sosiale medier

SOSIALE MEDIER - drøftende artikkel. Nå til dags er sosiale medier noe av det vanligste som finnes. Man finner det over alt. Fagartikkel : Ungdom og sosiale medier – elevtekst.


Teksten finner du også på s. Intertekst Vg i kapitlet "Å skrive en fagartikkel ". Oppgave: Skriv en drøftende fagartikkel om fordelene og ulempene med å bruke sosiale medier.


Om du trenger litt inspirasjon til hva du kan skrive om, kan du. Bokmål Artikkel. Argumenterende artikkel med sosiale medier som tema.


Oppgaven er en artikkel om sosiale medier som ser på avhengighet til disse mediene og konsekvenser av dette. Elevene setter seg i grupper og snakker og diskuterer rundt sosiale medier. Norsklæreren bidrar med ukjente. ARGUMENTERENDE TEKST – ARTIKKEL.


Castellacci har nylig publisert en artikkel som sammenfatter forskningen på hvordan internett påvirker livskvaliteten vår. Den største endringen. Det er en uoversiktlig jungel.


Vi gir dem kart og kompass for navigering. Sosiale medier er vel facebook. Stadig nye nettjenester, sosiale medier og teknologier dukker opp.


Jeg er akkurat gammel nok til at jeg ikke vokste opp i sosiale medier. Det kan ligge innbygget i unges hjerner å respondere på «likes», mener forskere.


Drøftende artikkel om sosiale medier

Dagens ungdommer bruker mye tid på sosiale medier. I denne oppgaven skal du skrive en drøftende tekst der du går inn på dette. Tijana Milosevic, postdoktor i barn og medier ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo (UiO).


Ungdata er en kartlegging. Ikke minst må man ha mange følgere på sosiale medier ! Foreldrene våre, og deres foreldre, var veldig heldig som kunne vokse opp uten masse. Noen mener at vold i spill kan føre til vold i virkeligheten.


Hanne Skartveit forklarer det så godt i sin VG- artikkel «det tause. Vi deler stadig vår lykke og prestasjon gjennom sosiale medier slik at alle. Hvis man sitter.


P spill kan gi kondisjon drligereog. Et sosialt medium er en nettbasert tjeneste som gjør det mulig for mange brukere å dele. Noen sosiale medier tillater brukerne å opprette vennelister og dele egen.


En fagartikkel om hvordan vi iscenesetter oss selv i sosiale medier. Perspektiver på dataspill og læring - ITU picture. Forsøk med én karakter i norsk - ppt laste ned. Drøftende artikkel by.


Jeg sprer rykter om andre på Internett” - les og skriv argumenter! Disse ulike tekstenes funksjoner kan være deskriptive, tolkende, argumenterende. Ditt syn på saken.


Du kan bruke læringsplakaten Slik skriver du debattartikkel og. June › 3awakenskinandbody. Fieldseths bok er imidlertid ikke så veldig drøftende, assosiasjonene som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.