torsdag 29. mars 2018

Eddik blandingsforhold

Vi er flinke til å vaske og fjerne sopp og mose på huset, men det stopper når vi. Kan også benyttes til desinfeksjon av overflater.


Eddik blandingsforhold

Fasade, tak og gjerder er typiske overflater som lett angripes av alger, mose og svarte prikker. I Nitors sortiment finnes. Sopp- og algefjerner. Et av Sveriges.


Med TD Algefjerner blir rengjøring av overflater utendørs lett og problemfri. Middelet har også en forebyggende effekt. Fjerner vekster som mose, alger og lav.


Eddik blandingsforhold

Mye mose kan føre til frostsprengning og skader på steinene. Rensk opp med en kraftig kost og spyl med hageslange. Bruk mose og algefjerner for å stoppe. Flisepestrens er et vannbasert rensemiddel for rengjøring og fjerning av alger og mose fra belegningsstein.


Påføring med en Nilfisk Skumsprøytepistol. DeSalin AM løser også. Mose og Algefjerner som funker! Til rengjøring av murstein, stein og tre. Mosefjerner, Algefjerner, smussfjerner. Algex fjerner skånsomt alminnelig smuss, forurensning, alger og mose. Produktet er et meget effektivt. Grønnfritt fjerner uønskede vekster og forhindrer ny groing. GJØCO SOPP OG ALGEFJERNER EJEKTOR 5L Effektiv fjerning av sopp, alger og lav.


Aaltvedt Mose- og Algefjerner blandet med vann påføres tørr overflate i forholdet 1-eller noe sterkere ved behov. Formulert produkt.


Identifiserte relevante bruksområder for stoffet eller stoffblandingen og bruk som. Benyttes på utendørs. Behandling skal ikke skje i sterkt. Så kan du spraye hele taket med mose- og algefjerner.


Har du lite mose gå rett på sprayingen med mose- og algefjerner. La produktet få virke. Du kan greit fjerne mose og ugress fra muren - men et redskap som mange av oss bruker, kan gjøre vondt verre.


Ved fjerning av mose bør noe av mosen børstes bort før behandling, middelet skal virke til mosen gulner før det spyles bort. TD Algefjerner er et rengjøringsmiddel som fjerner sopp, mose - og algedannelser på takstein, beleggningsstein og gravsteiner. Det fjerner også. Vinteren kan etterlate seg mindre pene spor, i form av alger, svartsopp og mose på fasade, belegningsstein og støttemurer.


Slik fjerner du begroingen. Vi kjenner det kanskje best som sopp- og algefjerner, men både fasaderens, husvask og mose- og algefjerner kan gjøre samme nytten. Ukjent lagerstatus. Gjøco SOPP- OG ALGEFJERNER EJEKTOR.


Eddik blandingsforhold

Mange opplever at det gror godt med mose på taket. Fjern mosen effektivt og på mest mulig skånsom måte. Grønskefjerneren brukes mot mose, alger og grønske på f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.