mandag 5. mars 2018

Lekteavstand takstein

Lekteavstand takstein

Benders takstein kan legges på takfall ned til grader. Lekteavstand : 3mm til 3mm (1). Takstein legges på et system av undertak, sløyfer og lekter. All takstein skal legges på «kaldt» undertak.


Det forutsettes at relevant isolasjon og dampsperre. For å oppnå gode resultater og et pent lagt tak bør følgende punkter nedenfor følges nøye. Video fra Skarpnes som viser deg hvordan man legger lekter på tak.


Lekteavstand takstein

Det anbefales å bruke impregnerte sløyfer og lekter. Dette er en fordel spesielt ved lave takvinkler og i værharde strøk. Lekting av tak og beslag for takstein.


Den vanligste dimensjonen på sløyfer for takstein er 30x48. Gammel takstein, spesielt enkelkrummet, er ikke 1% tett. Før du legger ny takstein på et gammelt hus bør du først kontrollere taket.


Denne leggeanvisningen tar sikte på å gi deg en innføring i hvordan du skal legge vår tegl takstein på taket ditt. Kontroller taket både innvendig og utvendig. Før du kommer så langt som å legge stein, er det. Den første flate taksteinen i Norge ble patentert 8. For å finne lekteavstand legges stein sammen med undersiden opp.


Lekteavstand takstein

Med sine doble tettekamre, sikrer den optimal tetting selv under krevende forhold. Taket er ikke bare pent å se på, men. LEKTEAVSTAND ER. Zanda dobbelkrummet.


Perfekt stein dersom man har betongtakstein fra før og ønsker å bytte til tegl. Er undertak og lekter i god stand kan man bytte stein uten. Siden produksjonen av Betongtakstein har en forventet levetid på.


Utregning av lekteavstand. Det kan legges Skarpnes enkelkrum takstein fra 15° tak. Husk å avpasse takstein og takrenne i forhold til hverandre. Under isº ma det bru- kes konvensjonelt undertak.


Se anvisninger om underrak og lekteavstand. Robust takstein i mange varianter. ZANDA TAKSTEIN PROTECTORSVART. Forbruk: til 1stein pr. Kappe steinen 16. Legge takstein 15. Feste taksteiner 17. Montere møne og valm 18. D-glass eller tilsvarende ved. MONTERE ANNET TAKuTSTyR 20. Ettersom den er falset og har variabel lekteavstand er den enkel både å planlegge og legge. Properties, Min. Avhengig av type og størrelse varierer taksteinen i tykkelse.


Når den optimale avstanden er funnet, strekes det opp på sperrene hvor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.