tirsdag 15. mai 2018

Sellerisuppe

Eple- og sellerisuppe toppet med mør, norsk kylling, hasselnøtter og frisk salvie - nydelig til både lunsj, middag og kvelds. Det er slik du lager sellerisuppe. Enkelt og elegant.


Vurdering ( stemme). Trykk på stjernene for å gi din vurdering. Potet- og sellerisuppe.

En fantastisk god og smakfull suppe med poteter og sellerirot. Og superenkel og rask å lage. Norske rotgrønnsaker og epler er endelig i sesong, og nå er det bare å lange innpå i bøtter og spann!


På menyen i dag står det en deilig. SELLERISUPPE MED SJAMPINJONG. Suppe er både sunt og godt! Delikat og kremet sellerisuppe som får et deilig sting med persilleolje.


Grissini med parmaskinke er både dekorativt og deilig tilbehør hvis suppen skal serveres.

Unik høstsuppe med epler, timian og selleri. Foto: Bjørn Jacobsen. Oppskrift på nydelig høstsuppe med sellerirot, kyllingkraft og eple, toppet med sprøstekt bacon og fritert persillerot. En suppe med mye smak, som egner seg.


Toppet med mør, norsk kylling i små terninger, hasselnøtter og frisk salvie er eple - og sellerisuppe en mild og super lunsj, middag eller kveldsrett. Skrell og del poteter, løk, hvitløken og sellerirot i biter.


Fres noen minutter i litt olivenolje i en kjele. Tilsett buljong og la det koke i ca. Kjøp Sellerisuppe med pesto og resten av ukeshandelen med ett klikk!


En fyldig og kremet suppe slår aldri feil, og sellerisuppe er fantastisk. Kremet sellerisuppe med topping. Legg igjen en kommentar. Kast deg over en norsk sellerirot nå, for den ligger og jamrer etter kjærtegn i grønnsaksdisker over det ganske land.


Alle" bruker den som. Sprøstek selleristrimlene i olje i en varm panne. Dryss salt over. Avkjøl på et kjøkkenpapir.

Server sellerisuppen med selleristrimler og hakket gressløk. Svartkål- og sellerisuppe med yoghurt. Lag en deilig suppe med svartkål. Denne oppskriften.


Pølse med sterk smak, syrlig eple og urter setter en ekstra spiss på potet- og sellerirotsuppen. Deilig sellerisuppe ! Vi har som jeg har nevnt tidligere abonnert litt på “Godt Levert”, og denne uken mottok vi Original pakken med oppskrifter fra Trines Matblogg. I dag har jeg laget en sellerisuppe som fint kan serveres til forrett, som en lunsjrett eller middag.


Eple og selleri er en klassisk kombinasjon i matretter, her som en fantastisk suppe. Smakfull sellerisuppe. Eg synes det er deileg med suppe før, mellom og etter julematen. Selleri har svært få kaloriar, men inneheld godt med.


Høsten er tiden for varm suppe. Rens selleri og poteter, skjær dem i terninger og legg dem i en suppekjele. Hell over vannet så det dekker terningene. Kok ca minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.