mandag 18. juni 2018

Epoksysparkel

Lett epoksysparkel. Er på lager i samt i andre varehus. Hva er det best å bruke for å reparere småskader både på glassfiber og gelcoaten? Hva mener du kan skje når du legger topcoat på ferdig herdet Epoxy.


Epoksysparkel

Nå er det ikke alle som jobber båt som er så glade i Epoxy inkl Bærum Plast. Tokomponents epoksysparkel som kan brukes over vannlinjen og fester på glassfiber, de fleste plasttyper, tre, fiberplater, metall osv. To-komponent epoksysparkel med høy tetthet for sprekker og småskader.


Kan påføres i inntil mm filmtykkelse. Velegnet til reparasjon av hull, porer og mindre. Epoxy Repair er en to-komponent epoksysparkel med høy egenvekt for sprekker og småskader. Legg i huskeliste.


Epoksysparkel er også både hardere og mer fleksibel enn polyestersparkel. Under vannlinjen kan kun epoksysparkel brukes. Hvis overflaten av båten er skadet, kan det bli nødvendig å sparkle og grunne. Sparkel må påføres mellom to.


Denne videoen viser alle. Har hørt at noen bruke f. Hurtigtørkende epoksysparkel for bruk på gelcoat, metall og stabile trekonstruksjoner. Krymper ikke, og er ekstremt vannfast.


Epoksysparkel

Kan benyttes på fuktig betong, overflaten filses. Gjennomsnittskarakter: (stemmer: 0) Anmeldelser (). Det fins mange slags sparkler, men Jotun anbefaler to-komponent epoksysparkel fordi de jevnt over har høyere vannbestandighet, er mindre utsatt for.


Ikke synkende 2-K epoxy sparkel. Brukes for gjenoppbygging av slitte metalldeler. Tetter sprekker i. EG Epoxysparkel er en tre-komponent epoxysparkel som kan benyttes både ute og inne, på gulv, vegg og tak.


Ypperlig til og lage hulkil med samt rep. Er en lettvekts, to-komponent epoksysparkel med god vedheft og vannbestandighet. EPOXY FILLER er en 2- komponent, løsemiddelfri epoksysparkel.


Gulv sparkel komponent epoksysparkel som fester på betong, puss, tre, fiberplater, metall, m. Web site overview. Variopox Finishing Filler er en to-komponent epoksy sparkel. Anbefalt som finishing filler for overflater over og under vannlinjen.


Utmerket vedheft. MIPA E sparkel inkl EPN herder. Solid all- around epoksysparkel. TOMTER BILLAKK AS. Produktet påføres som sparkel og har høy trykkfasthet og god vedheft til de. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Fordelen sånn jeg ser det med epoksysparkel o. Nå er jeg helt verdiløs med glassfiber, så kan selvfølgelig gjøres. FYSIKALSKE DATA. Type: Tokomponent epoksy. En unik to-komponent løsemiddelfri epoksysparkel.


Inneholder glassflak som gir en enestående barriereeffekt. Det finnes også epoksy-sparkel som kan hjelpe deg å få en helt vanntett overflate i kriker og kroker – for eksempel hvis det er sprekker i skroget.


Epoksysparkel

Ny og forbedret to-komponent epoksysparkel med høy tetthet for sprekker og småskader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.