fredag 8. juni 2018

Gapahuk mål

Har du lyst på en gapahuk i hagen eller på hytta? Du kan fint bygge den selv for godt under 10. Her hygger vi oss med det på. Norges mest populære gapahuk.


Komplett gapahuk og en vegghøyde på 150cm. Produktet kommer innpakket i sort plast på en dobbel europalle, ca. Oppskrift på hvordan man lager gapahuk. Ta i bruk forskjellige overnattingsformer.


Bidrar til følgende mål. Vi bruker 6" tømmer og 8" søyler. Så dette er solid! Prisene inkluderer kun stavlaftramme - laft og søyler som vist på bilde.


Her er et par bilder av vår gapahuk som har utvendige mål 5m x 5m. I tillegg er det overheng i fronten på cm. Når veggene er festet sammen kan du ta mål til gulvet. Gapahuken har plass til ca 15.


Gapahuk mål

Det skal passe inni kassa. Spikre gulvet fast med fem spiker. La det være litt avstand. Med gapahuken eller gammen som mål, blir dette en perfekt familietur. Langs Storbjelma. Stien er tydelig og lett å følge fram til målene. Sandefjord Turistforening tilbyr deg sine tilbud og aktiviteter, og vårt mål er å få. Skjeltersjå, toalettbygg, lavvoer, gapahuker. Utvendig mål er x m. Tomtene er store, alle over ett mål, og utbyggerne vil kun vil ha hytter i en moderne stil.


Gapahuk mål

NY GAPAHUK : Elever fra voksenklassen VGtømrer har denne vinteren bygget gapahuk i skogen ved Bliksåsen Barnehage. Nå er den ferdig. Målet i ethvert. Utvalget ble raskt enig om at det skulle jobbes med en oppgradering av akebakken nord.


Gapahuk mål

Kompakte mål, både oppslått og sammenpakket, gjør denne gapahuken perfekt til de korte turene. Passer godt som le på fisketur eller en enkel soveplass på de.


Underveis til de ulike målene med gapahuk vil vi plassere ut benker for å sette seg ned for å ta en pause. Fundament til gapahuk settes opp 23.


Sverre Iversen og Bjørn Nordal graver ned stolper til gapahuk og tar nøyaktige mål for. Regn og vindtett duk med hele solide hemper, tau og plugger. Velg et alternativ.


Inngangen på gapahuken ser ut som et lite fotballmål. Fjellblom IL i mål med dugandsprosjekt. Ein « gapahuk for skileik» er klar til bruk. Delene har kommet opp, og gapahuken vil bli montert når det blir vår i marka.


En gapahuk ved vatnet vil bli et flott mål for turen opp fra Kvarv. Fjellpulken Windshelter er en superlett og romslig gapahuk som gir perfekt ly for. Alle - sammen mot nye mål. Tur til gapahuken ved skolen.


Vi bygde steintakke og gapahuk fra bunn, hadde matteoppgaver i skogen, akte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.