torsdag 22. november 2018

Håndbagasje mat

Da sparer du både penger og miljøet. Du kan nemlig ha med matpakke i håndbagasjen. Det kan for eksempel være babymat. Du må være forberedt på å bevise at innholdet i beholderne er ufarlig.


Kanskje du må smake på det eller smøre litt av det på. Hva er egentlig tillatt? Eller for å si det sånn, hva godtas gjennom sikkerhetskontrollen på OSL? Jeg bruker vanligvis å ta med noen.


Håndbagasje på rullebåndet i sikkerhetskontrollen. Reiser du med barn får du med deg så mye mat og drikke du trenger til flyreisen.


Hvilke matvarer er tillatt å ha med i håndbagasjen ? Eksempler på mat som er tillatt: frisk frukt, hele egg. Alle kan ta med seg en liten veske som får plass under setet foran. Væske i håndbagasjen. Dropp hjemmelagde grøter, supper og gryteretter hvis du vil komme deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen.


Du kan ha med deg egen mat om bord så lenge du følger sikkerhetsreglene for håndbagasje. Husk at det kan være reisende med allergier på flygningen.


Derfor vil håndbagasjen og din innsjekkede bagasje gjennomgås grundig på flyplassen. Import og eksport av mat. Spesielle regler.


Her finnes det også ulike regler for håndbagasje og innsjekket bagasje. I håndbagasjen er det tillatt med frisk frukt, hele egg, kokosnøtt. Det er lurt å pakke med seg så lite håndbagasje som mulig og bare ta med deg det aller mest nødvendige inn i kabinen, slik at flyreisen blir mer behagelig for.


Håndbagasje mat

Ha den i håndbagasjen. Matpakke og snacks. Du kan ta med mat og drikke ombor men SAS setter begrensninger på. For tiden er det kun tillatt å ta med én håndbagasje som skal kunne.


Alt om bagasjeregler for Widerøes flyvninger. Les om restriksjoner for håndbagasje, innsjekket bagasje og spesialbagasje. Må posen med væsker tas ut av håndbagasjen slik at den kan sjekkes separat. Babymat og -melk.


Hvis du reiser med spedbarn har du lov til å ta med så mye. Du kan bestille mat om bord samtidig som du bestiller reisen eller i etterkant via.


Hvis du vil ha mat for hele turen, så er det bedre i bagasjen, et slikt volum i håndbagasjen vil ikke være tillatt. Og hvordan flyr. Du må vise frem plastposen for visuell kontroll i screeningpunktet i sikkerhetskontrollen.


Håndbagasje mat

Kun én pose per kunde er tillatt. Tar du med egen mat, vil vi gjerne at du kontakter Novair Kundeservice. I kofferten eller i håndbagasjen ? Pakk dem i håndbagasjen – ikke i innsjekket koffert.


Håndbagasje mat

I tillegg kan flyturen ta mat til barn, som du trenger under flyreisen for å mate babyen. Det er ikke uvanlig å pakke vinflasker og mat i kofferten.


Maksimal vekt på håndbagasje i et fly kan ikke være mer enn kg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.