tirsdag 6. november 2018

Skru i gipsvegg

Skru i gipsvegg

Da får ikke skruen feste. Det samme gjelder kroken som holder kilo. Den trenger fri plass på baksiden. Må formonteres ved hjelp av en hammer for feste, før man tilsetter en skrue og skrur hele pluggen inn.


Man bruker her aller helst skrutrekker og. For en som ikke jobber med skruer, så er nok ofte en skrue bare en skrue. TV, hyller eller andre tyngre ting.


Skal du henge opp flatskjermen må du ha feste i mer enn selve gipsveggen. Du må rett og slett bruke solide treskruer, skru. Skal du bore i gipsvegg og henge opp hyller, men vet ikke hvordan? Da kan du se denne episoden av JerniaTV og lære hvordan du kan feste eller henge noe i. Tanken med denne løsningen er at pluggen får feste i platen når den skrus inn.


Skru deretter inn skruen ved hjelp av et skrujern. Skruen skal sitte nesten hele. Det er lett å henge tunge ting i en gipsvegg med riktig valg av gipsplate og festemiddel.


Skru den selvborende pluggen direkte inn i veggen. Gipsskruens lengde - bestemmes av om den skal gjennom én eller to gipsplater, samt om den skal gripe i tre eller stål. I stål skal gipsskruen bare.



Oppheng i gips – slik bruker du spiker, skruer, gipsanker og kroker for å sikre at bildene blir hengende på. Dessverre har gipsplater – fremstilt av gipspulver, tilsetningsstoffer og vann – også ulemper.


Gipsen løser seg opp i vann, og den gir ikke skru - eller spikerfeste i. En annen metode er å skru en bred og tykk skrue rett inn i gipsveggen. Denne sitter så der og har et hull i midten hvor man kan skru inn en mindre skrue.


Når du skal feste gipsplater er det viktig at du bruker gipsskruer beregnet for det eformålet. De har blant annet forsenket hode for enkelt å kunne sparkles over.


Standard gipsplater til tak, med nedsynkede kanter for sparkling. Lage hull i gipstak. Mange nettsteder og guider anbefaler drill og bor – det gir så klart det fineste. Av typen som ser ut som en.


Jeg har egentlig kjøpt såkalte gipsfester i metall. Tåler gipsveggen å henge hyllene rett i gipsen? Vi kommer til å sette div. Du kan skru inn skruene uten at du trenger å bore.


Skru i gipsvegg

Til lette oppheng som lampetter, speil, bilder og gardinstenger på vegg. Bæreevne: Nylon: kg (uttrekk). Jeg skal skru opp et par småting for første gang, har gipsvegg og anskaffet meg. Mulig tidenes kjipeste emne, men jeg skal henge opp bilder på gipsvegger som.


Gipsplater for tak med fasekant kan brukes for å få et rutemønster. Da slipper man også å sparkle skjøtene.


Gipsveggen har odde plassert spikerslag på baksiden så det treffer ikke med festebeslagene i overskapene(Ikea kjøkken). Antar at det ikke blir tilstrekkelig feste. Nyttig å vite om montering. Avhengig av materialet bak gipsen, kan det være mulig å feste en skrue direkte i det materialet istedenfor.


I noen tilfeller kan det for eksempel. Plugg er lett å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.