onsdag 12. desember 2018

Håndtak til kommode

Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak. Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene. Finn nye knotter eller håndtak, og.


Håndtak til kommode

I tillegg til å gjøre det mye lettere å åpne skap og skuffer, er de med på å skape en enhetlig stil i. Vann Profilhåndtak 20 Børstet Messing. Håndtak CC 12 Polert Messing. Kategori og filter. Se vårt store utvalg av knotter og håndtak fra Epoq, og finn den stilen som passer best på ditt kjøkken.


Skift ut de gamle håndtakene på kjøkkenet og badet, eller hvorfor ikke på kommoden i soverommet, med nye. Gi hjemmet ditt et oppfriskende løft! Vi benytter informasjonskapsler og lignende teknologi (kalt cookies) for å gjøre våre sider og tjenester enklere å bruke, samt å tilpasse våre sider og tjenester i. Med møbelhåndtak fra Habo, kan du friske opp utseendet på de fleste kommoder, skap og skuffer.


Håndtak til kommode

Både gamle som du knapt. Med den rette knotten og håndtaket kan du gi nytt liv til gamle skap, kommoder, skuffer og annet møblement. Knotter og håndtak kan bidra til å skape nye og. Nå har du muligheten til å finne varene dine i fred og ro, legge dem i innkjøpslisten, betale og innen timer er bestillingen din pakket og klar for å bli hentet.


JACO HÅNDTAK TIL SKAP MATT NIKKEL 10MMXCC160MM. Møbelhåndtak av stål med godt grep, i et stilrent og tidløst design som passer til de fleste skap og skuffer. Kabinett trekker svart moderne firkant t bar diameter kjøkken bad skap kommode håndtak og knotter maskinvare. I vårt fantastiske utvalg av håndtak finner du et stort utvalg av kjøkkenhåndtak og møbelhåndtak i kobber, tre, aluminium, rustfritt stål, krom, messing og lær.


Vi har Norges største utvalg av håndtak for ditt kjøkken, bad eller gang. Rask levering når du kjøper håndtak og knotter fra oss. Gratis retur og alltid gratis frakt.


Håndtak til kommode

Lærhåndtak til skap og kommoder. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Kjøkkenhåndtak gjør ikke så mye annet enn å åpne skuffer og skap på kjøkkenet ditt, men det er allikevel en viktig detalj på kjøkkenet ditt. De viser fram stilen du.


I vår nettbutikk finner du knotter og håndtak i mange forskjellige utforminger, som passer til skap, skuffer, kommoder og nattbord. Hvis kjøkkenet ditt er preget av slitasje. Handlekurven er tom. Beslaget passer godt til luker og skap samt garderober og kommoder.


Ubrukte og nye, kr pr stk og pakkepris hvis flere Piff opp kommoden og rommet med ulike fargerike knotter! Se mer produktinformasjon. Antall: Farge: Brun, Svart.


Her finner du noen bilder av møbler med håndtakene våre. Du kan også la deg inspirere på. Bøyd håndtak i messing i diskret, stilrent design av Superfront.


Jugend håndtak i stanset messing med nøkkelhull ulakka, 95x mm eller x29mm. Leveres også uten nøkkelhull. NOK 700NOK 900. Sober håndtak finnes i messing og krom.


Shape håndtak finnes i krom og svart. Vannlås til kommoder som tar liten plass og gir m. Gull håndtak til Kommode Amsterdam.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.