mandag 28. januar 2019

Hvordan bygge terrasse på bakken

Mange ønsker seg en ekstra uteplass, og her viser vi deg hvordan du enkelt. Bygging av terrasse på bakken er ikke søknadspliktig så lenge. Slik bygger du platting.


Vi bruker informasjonskapsler for å undersøke hvordan nettstedet vårt brukes og for at du skal få en så god opplevelse. Vi viser deg hvordan du går frem for å bygge platti.


På bakken » tilsier at. Jo Inge Svendsen fra XL-BYGG gir deg oppskriften på å bygge platting. Et utegulv rett på bakken er et spennende og overkommelig gjør det selv-prosjekt, hjemme.


På stabile underlag som fjell eller tørr, fast jord er det enkelt å bygge et utegulv. Når du har en plan for hvordan det skal se ut må du sjekke underlaget plattingen skal bygges på – er det fjell, grus, jord eller gress? I denne filmen viser Maxbo deg hvordan du bygger en platting uten rekkverk. Show less Show more.


Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Andre faktorer du bør sjekke ut i planleggingsfasen, er hvordan underlaget er der. Skal du bygge en terrasse opp fra bakken, krever dette noe mer planlegging.


Et terrassegulv rett på bakken kan også bygges med løse treheller på underliggere. Her er det et lite fall i. Maxbo forklarer trinnvis hvordan du bør gå frem. Alt dette vil komme godt med når du skal bygge terrasse. Utover denne typen.


Hvordan bygge terrasse på bakken

Se materialliste og skisse her. Skal terrassen skal ligge rett på bakken, må underlaget være jevnt og flatt. Hvordan bygge pergola. I de tilfeller hvor terrassen skal.


Dragerne festes til bjelken langs husveggen med en. Del viser hvordan du monterer rekkverk til terrassen, og Del viser hvordan du. Det finnes mange meninger om hvordan du bør gå frem, men svigerfar har.


Huskelisten: Tenk gjennom dette før du begynner å bygge terrassen. Hvis du har gress under terrassen, anbefaler jeg også at du legger en fiberduk på bakken, slik. Plasser så støpesylindrene av papp i hullene i bakken.


Med kun to delprodukter kan du bygge vakre og funksjonelle elementer til. Ikke legg terrassen rett på bakken, bygg et godt fundament som aller helst er støpt.


Prinsippskissen viser på en enkel måte hvordan terrassen er bygget på søyler med selvbærende dragere og bjelker. En terrasse består av, sett nedenfra: Søyle. Ofte er det ikke. Bygge terrasse på bakkenivå: Skaff steinheller til bakken.


Hvordan bygge terrasse på bakken

Det er ulike regler for terrassen som er lavere eller høyere enn meter. Undersøk om du må søke om byggetillatelse. Ligger hele eller deler av terrassen over meter over bakken, er den søknadspliktig. Har du tenkt å bygge.


Da må du søke før du. Dersom terrassen. Høyere enn meter over bakken ? Få svar på alt du vil vite om å bygge platting her. Platting er på et vis et flatt, utendørs gulv som legges rett på bakken.


Eksempel på treterrasse i ulike nivåer, her i form av gangvei tilpasset terrenget. Denne anvisningen omhandler utegolv og terrasser av tre som ligger på bakken.


Da regnes terrassen i de fleste tilfeller med i det bebygde arealet på. Bygge platting gir deg inspirasjon til din nye platting, viser deg hvordan du bygger den og veileder deg til å vedlikeholde plattingen.


Hvordan bygge terrasse på bakken

Les mer om byggesøknad terrasse, og hvordan byggesøknad terrasse utformes. Grunnen til at lave terrasser (under meter over bakken ) som regel er. Terrasse på bakken, dvs.


Det er heller ikke søknadspliktig å bygge et tilbygg til den frittliggende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.