mandag 28. januar 2019

Kid puter

Hos Kid kan du velge blant et stort utvalg sofaputer og putetrekk i ulike stiler og fasonger. Hos Kid har vi et stort utvalg av puter i god kvalitet, både høye og lave: dunputer, fiberputer, hotellputer og puter med minneskum.


Kjøp trygt på kid. Fiberputer er forbruksvare som både bør vaskes og byttes langt oftere enn dynen. Fyllet forringes over tid og langt raskere for puter enn for dyner.



Her er det kun fantasien som setter grenser, både. Forny sofaen med nye pynteputer. Finn dine favoritter her!


Store hotellputer gir god støtte til ryggen samtidig som de gir en følelse av hotell og luksus. Sett de store putene bakerst, og stable mindre puter foran for et. Sikre barn og baby en god natt søvn med en pute i høy kvalitet.


Kid puter

Innleggsputene våre er fylt med andedun og andefjær som. Værøy Høy Fiberpute. En av våre beste fiberputer, med dunfiber som gir følelsen av en dunpute.


En høy pute med trekk i lettstelt og myk bomullstwill med soft. Like fin å sove på som å re sengen med! Handle med hjertet. Denne varianten er. Våre puter kan maskinvaskes på grader. Juleputer og putetrekk til jul skaper automatisk julestemning. Fyll sofaen med myke og deilige juleputer, vi har alt fra røde puter til puter med julemotiv! Svanøy dunpute er en mellomhøy pute som gir god støtte til hodet og nakke. For dager siden — Albert hotellputer fra Kid.


Du må være logget inn for å se profilen. Har vært oppbevart inne. Farge:gul Mål: 40xSelges samlet Kan sendes, porto kommer i tillegg. Kid Interiør har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til.


Puter med naturfyll, fiberfyll og spesialfyll. Du kan kjøpe puter med naturfyll ( dun og fjær) eller puter med fiberfyll. Kid har Norges største utvalg av gardiner og sengesett.


Kid puter

Og sjølvsagt gardintilbehør, accessories og mykje fint til. Her finner du interiør, dyner, puter, pledd og hånd. Vi har også dyner, puter, pledd og håndklær.


Du finner også et bredt utvalg av dyner og puter, håndklær og kjøkkentekstiler. OBOS-rabatt krever innmelding i Kid Interørklubb og gjelder ikke i nettbutikken. Våre hyggelige ansatte assisterer deg. La deg inspirere av et stort utvalg sengesett, gardiner, puter og andre interiørsaker du trenger til hjemmet ditt.


Vinglass, Kid kr. Oppbevaringsbokser, HM HOME fra kr. Blomsterpotte, HM HOME kr. NOK 3- NOK 14- -74%. Legg i handlekurv. Søt og dekorativ zebrapute med fyll i et mykt. De har også dyner, puter, pledd og håndklær. Og selvfølgelig gardintilbehør, accessories og mye fint til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.