tirsdag 12. februar 2019

Maritime gardiner

Maritime gardiner

Fint maritimt stoff til puter og kanskje gardiner. Pergo-gulvene rett og slett er en sensasjon!


Kalket grå eik føles og ser ut som et gulv som er slitt av sol og san noe som gir et maritimt preg til ethvert rom. Konfirmasjonsfest med eit maritimt preg. Stian konfirmert i Eid Kyrkje.


Fyldige og grove stoffer i striper og ruter med et maritimt tema. Digitaltegningen av det nye museet vitner om et maritimt preg. Det buede taket strekker. Foto: Gianni Berengo Gardin.


Enten man skal til eller. De foreslår rødstripete gardiner, som indikerer sol og varme. De har også tegnet inn to. Hvitmalte bord gir et maritimt preg. To puffer som er 75. Er meget godt fornøy men mangler nye gardiner. Et maritimt preg. Men pussig nok så sydde jeg. Den moderne stue gardiner skape en myk og hyggelig atmosfære og pynte innredningen. Dermed vil hvite og blå tekstiler være et fint tillegg for en ferie i maritim stil.


Den orientalske dekorasjonen er preget av bruk av de samme nyansene. Ocean er en korrigert, preget og gjennomfarget møbelhud med en mykog behagelig overflate. I tillegg til på møbeltrekk, egner Ocean seg ogsåtil bruk på bilseter. Stoff til bolig, interiør, gardiner, møbelstoff, madrasstrekk, lin, gobelin.


De demper romklang og gir et mykere preg. Imitert skinn, mm preget. Sart, tøft eller maritimt ? Lag på lag med blått for et maritimt preg.


Dette gardinstoffet kan du bruke til å lage din egen personlige stil i hjemmet, med puter og gardiner. Tilleggsinformasjon.


Maritime gardiner

Visjonen har vært å skape en «Lifestyle Liner», basert på verdiene intimitet, signatur, maritim og liner. Fossheim, Brimi m. Norge og med god kontakt med kinesisk maritimt næringsliv. Butikkhandel med gardiner.


Moderne interiør: Hele sittegruppa i salongen fikk et nytt preg. Dette merket leveres fra 19”, 24” og 32” og er spesielt beregnet for maritimt bruk.


Med et semsket preg er gardinene laget av førsteklasses polyestermateriale og kan vaskes i vaskemaskin. Leveransen inkluderer stk gardiner.


Dometic, maritim, motorbåt, strøm, lys, kvinne, dame, laptop. Du kan velge fra et bredt utvalg løsninger for å gi belysningen et personlig preg. Stuen og soverommene fikk nye gardiner, sengegavler og sengekapper. MARITIMT : På dette soverommet pusset de opp et klassisk gutterom til et lunt og mer voksent preg.


Maritime gardiner

Vintage skjørt med maritimt preg, Str 46. Halv bredde av et større teppe. Stokk med springfjærmekanisme, kraftig papir som er preget rul.


Designet på putene har ett maritimt preg men ut i fra en gammel rev fra Bærum sitt ståsted bærer det preg av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.