mandag 25. mars 2019

Matboks i stål

Velg mellom Elephant Box, eller våre helt egne, plastfrie og miljøvennlige matbokser i stål. BeeOrganic matboks kommer i flere størrelser, der flere av matboksene.


Klassisk matboks i rustfritt stål. Robust lunsjboks som kan brukes når du varmer maten i varmeskap og ovn. Bærekraftig valg – putt matrestene i matboksen. Det ligger mye kjærlighet i en god matboks.


Helt plastfri matboks i rustfritt stål av høy kvalitet fra A Slice of Green. En oval boks samt medfølgende miniboks. ECOlunchbox er matbokser laget i rustfritt stål.


Matboks i stål

De er fullstendig giftfrie og inneholder ikke plast eller stoffer som BPA. Bekymring rundt de helsemessige farene. Drikkeflasker og matbokser. Filtrer produkter. Matboks i rustfritt stål med. Lokket er rosa med kattemotiv. Denne matboksen er Leak proof og laget i høykvalitets, rustfritt stål, beregnet på oppbevaring av mat. Robust matboks i mattpolert rustfritt stål med blank innside. Madbokse har ét stort rom med god plass til den lekre matpakken og det gode.


Matboks i stål

ECO Lunchbox Oval er en lekker matboks i rustfritt stål som enkelt låses sammen med en spenne. Den lille boksen med helt tett plastlokk får plass inn i den.


Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Kvalitetsmatbokser i rustfritt stål til deg som ønsker en sunn matboks til en sunn matpakke. Stort utvalg av matbokser fra Yummii Yummii. Klikk inn og bestill her.


Når alle boksene er koblet sammen rommer Three-in-One 9ml. To justerbare klips holder sammen hele matboksen. Da boksene er laget av 100% rustfritt stål er.


Her får du to matbokser i forskjellige størrelser med lokk som sitter godt slik at det ikke blir noe gris. Se beste pris på Lunchbots matboks i stål. Les tester og omtaler før du kjøper. Sammenlign priser.


Rabattkoden er personlig og gjelder kun ved kjøp over 6kr. Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive. Sto, dyp matboks med rom.


Fin til salat, sandwich, rugbrø grønnsaker, frukt, snacks mm. Mål: 1x 1x cm. Nostalgisk matboks til barn i rustfritt stål med dyremotiv. Kan vaskes i maskin.


Trykk ut luften via vakuumventilen og maten holder seg fersk betydelig lengre. Opprinnelsesland. Om produsenten. Du får to matbokser i to forskjellige størrelser som kan stables.


Matboks i stål

Med en matboks i høykvalitets rustfritt stål kan du føle deg trygg på at ingen skadelige kjemikalier og giftstoffer stoffer kommer i kontakt med maten din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.