tirsdag 5. mars 2019

Retreq bur

Din handlekurv er tom! Et enkelt bur som som får god plass i de fleste biler, med riktig vinkel på skråveggene passer buret godt mot varevegger og bakseter. Buret er av aluminium og. RETREQ Dobbelt Aluminiumsbur.


Retreq bur

Et universalt dobbelt hundebur som får god plass i de fleste biler. Kjøpt brukt på Finn for noen mnd siden. Mål: høyde 6 bredde og dybde 82. Et helt OK bur, kan skrangle litt på de værste veiene om bikkja ikke er med.


Aner ikke hvordan det vil oppføre seg under. Ofte omfatter testene kollisjonstesting, som. De møkkete poteavtrykkene! NYHET: Burmadrasser i grå og sjokoladebrun passer til bur nr.


Skulle veldig gjerne kunne benytte sete nr sammen med bur, dersom det går. Tjøme, Tønsberg. Velg mellom trygge bur fra kjente merker som Variocage, 4pets og Trixie.


Retreq aluminium hundebur til bil. Fri frakt over 49- Bestill på petworld. Bransjer i Vestfold og Telemark. Cookies og personvern. Bot Observation retreq bur.


Retreq bur

Trygg transport av hunden din er viktig, uansett om du bare skal bære den et kort stykke eller skal ut på en lengre biltur. Hundebur og transportbur til hund.


Retreq bur

Capri reisebur til katt og liten hund i hardplast. Et solid bur som passer fint til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.