torsdag 21. mars 2019

Rosetter tak

Rosetter i klassisk og moderne design for både tak og vegg. Enkel montering med lim. Sett ditt eget preg på nye og gamle hjem. Takrosettene er enkle å sette opp i taket ettersom takkonstruksjonen enkelt kan limes på plass.


RTakrosett Rosett Orac Dekor. Rosettene produseres som i gamle dager, og er ekte håndtverk. Monteres med spiker, lim og fugemasse. Etter montering males de. Før montering med. Utsmykning av hus og leiligheter med rosetter og taklister i gips hadde sin. Rosett og fine taklister var iallfall noe av det som fristet Camilla Ahlsen da. En takrosett er en dekorativ stukkatur som limes eller spikres fast i taket før man monterer lampe eller lysekrone.


Hus med høyt tak kan bruke større eller mer utsmykkete takrosetter. Man bør også ta. Eller montere flere rosetter i taket, som en form for kunst.


Sjelden rosett med markant og iøyenfallende forhøyet skålform i senter. Kraftig takkrok ypperlig til f. Taket som rosetten skal henge i, er et nedlektet paneltak som igjen er gipset. Med tanke på at rosetten veier rundt 30kg og en eventuell. Ny takrosett i gips.


Hvit takrosett i originalemballasje. Se gjerne mine øvrige annonser. Gipsmakerne er behjelpelige med å montere rosettene på forespørsel. Pris for montering vil variere.


Rosetter tak

Bilde av «Takrosett i gips, rosett 2(27cm)». En dekorasjon med en bred anvendelse, fra takrosett til dekor i brystningsfelt. Kun mm tykk. Den ultimate boligdrømmen er for mange en klassisk byleilighet med rosett og stukkatur!


Rosetter tak

Det ornamenterte blikkfanget som henger midt i taket. Lysekrone med takrosett fra Deco Systems. Taklister og takrosetter, nisjer, dekor lister, Taklister og rosetter i polysteren. Vi tilbyr produktene.


Noen gipslister og rosetter kan bære preg av dette ved små uregelmessigheter. I de senere år har vi også utviklet ny design både når det gjelder gipslister. Vi har bestilt flere takrosetter, til blant annet kjøkkenet, gangen og Rosa sitt rom. Rosett laget i Polyuretan (PU) som er kledd med en folie og grunnet.


Rosetter tak

Bruksområde er i all hovedsak som dekor på tak, men den kan også monteres på vegg. Våre rosetter, lister og søyler er produsert i lettvektig polyurethane og polystyrene, og de passer like bra i en vanlig leilighet som det gjør i et hus med stor tak. Typiske gipsprodukter er lister, rosetter, søyler, rammer, figurer, konsoller. SE OPP: I taket hos Gipsmakeriet henger et utvalg rosetter.


Tips: Stukkatur og rosetter i gips males med vanlig vannbasert takmaling for best resultat, BUTINOX INTERIØR TAK. Husk å vaske gammel gips. Bor hull og bank rosetten på plass.


Tecsound har også takbraketter for nedbygging av taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.