mandag 13. mai 2019

S well flaske

En drikkeflaske er ikke bare en drikkeflaske. Støtt miljøet og hold drikken din varm i opptil timer, eller kald i opptil timer. Flaskene kommer i mange. Viser 1–av 1resultater.


De tredoble veggene av rustfritt stål har et luftlag mellom seg som sikrer at flasken holder på temperaturen. Varm drikke holder seg varm i timer og kald drikke. Blue Granite Reiseflaske 4ML. Geniale og fine flasker du kan ha med deg på tur, trening og jobb.


Formålet med S´well flaskene er å kunne tilby en drikkeflaske som. Hun håper å erstatte engangsflaskene i plast med fasjonable og funksjonelle flasker i stål. Finn en flaske som passer din stil! S ´ well flaske liter.


Variant White laceSe flere varianter. Mer produktinformasjon. Ikke bare er den funksjonell og praktis.


S well flaske

Den er laget av rustfritt stål, holder drikken kaldt i timer og varmt i. Tåler ikke oppvaskmaskin. Legg til ønskeliste.


S well flaske

Bli den lykkelige eieren av en S´well flaske, du også - og gjør en forskjell! Hva er egentlig S´well? Fashion og funksjon, med mål om å redusere verdens plastforbruk. Discover stylish on-the-go reusable water bottles, food containers, and accessories in a variety of fun styles and sizes.


Denne flaske er inspireret af naturen og har med sin. LEKRE FLASKER I ULIKE FARGER OG MØNSTER! En vannflaske kan du ta med på trening, på reise, i håndvesken, eller ha.


S well flaske

Ho håper å erstatte eingangsflaskene i plast med fasjonable og funksjonelle flasker i stål. Termosene er blitt veldig populære, og kommer i utrolig. De er svært funksjonelle og har et utrolig lekkert design.


Solar Bottle 500ml -17oz. Azurite Matboks 630ml -25. Produsenter Fjern. Prisklasse Fjern. Selected Options. Showing of. SWEET - Drikkeflaske. Luksuriøs i blank lakkert finish. S ` well ROWBOAT RED vakuum isolert flaske, 260ml. Så uanset om du skal på vandretur. Swell flasker anmeldelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.