tirsdag 4. juni 2019

Ølflasker med patentkork

Ølflasker med patentkork

Høy kvalitet fra Tyskland. PrisNOK25inkl. L 5L brun i eske. Patentkorker følger med. Kun hele esker sendes i posten. L Ølflaske av samme type som Kinn bryggeri bruker. Kommer med patentkork laget av keramikk. Korkar er ikkje inkludert. Obs - Sjølvplukk-flasker er kun for salg i butikk. Flaske med patentkork. En fin kombinasjon med fat, da man ofte får noen få flasker til overs. Her får du en eske med stk ølflasker med patentkork. Perfekte til tapping av øl.


Eske med x liter flasker med patentkork. Tilstan Brukt. Brewhouse – stk Ølbrygging har blitt superpopulært. Vi har resultater for Ølflasker til salgs til de beste prisene.


Ølflasker med patentkork

Praktisk Liter ølflaske ink patentkork. Karbonerer med. L eller 75L ølflasker. Growler (ikke over 8stk). Passer de fleste ølflasker. Bilde av Cream Ale. Selges kun i butikk 10. Solid plastkasse med plass til halvlitersflasker. Det er litt å gå på i høyden, slik at de fleste halvlitersflasker med patentkork får også plass. Fargen er sort, selv. Et nødvendig verktøy! Fyller ølflaskene fra bunnen og hindrer derf. Viser til (av produkter). Frydenlunds Bryggeri, brun flaske.


Ølflasker med patentkork

Brun tomflaske med patentkork, dl. Elegant flaske som kan brukes igjen og igjen. Saftflaske, ølflaske, vinflaske o. Utforming av flasken kan avike noe fra. Noen typer av skrukorker og patentkorker har foringer i gummi som ikke tåler.


Settet er laget med. Thumbnail, Title, Repository. Blir både bedre og billigere å kjøpe 75L ølflasker slik som dette. Den indre lyspæren ble tent og hodet kvernet for fullt!


En personlig øletikett, ølflasker med patentkork og en introduksjonsbok til ølbrygging ble. Utropspris: kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.