fredag 12. juli 2019

Kombistige

Kombistige

Kombistige Zarges Z200. Zarges Multikombi (Z 200) er den ideelle løsningen for deg som har behov for en stige, trappestige og arbeidsplattform som er enkel å. Ta en titt på vår kampanje her. Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Stigerne i denne kategori kan bruges som.


Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Multikombi er en smart 4-delt kombistige som dekker en rekke behov for den proffe montøren. Legg til dine favoritter.


Kombistige

Teleskopstige proff Z600. Smart kombistige som kan. Denne praktiske, stabile og robuste m kombistige kan brukes som både foldestige, skytestiger eller som enkeltstiger. Byggeshop er din nettbutikk for byggevarer.


Kombistige

Vi leverer Asak, Aaltvedt, Weber, Leca og mye mer rett hjem, eller du kan hente på et av våre mange lagre. Werner Extension Xstige er en meget fleksibel stige med flere funksjoner. Total lengde for stiger uten plattform.


KOMBISTIGE, SUPERKOMBI Z-600. Typegodkjent av Arbeidstilsynet. EN 13 INSTA 650. En ideell og hendig stige som kan brukes som trappestige og rett stige. Godt egnet for håndverk og montasje. Universalstige lagd av kraftige aluminiumsprofiler. Stigen kan brukes både frittstående og som anliggende stige. Den er lett å slå sammen, og stigen får enkelt. En stige med mange oppstillingsalternativ. Godkjent som fristående stige eller som anliggende stige.


Fleksibel og stabil løsning for en sikker opp- og nedstigning. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Bruk i trapper er ikke tillatt. Frittstående kombistiger skal ikke.


Aluminium multikombi stige, kan brukes som frittstående stige, trappestige og plattform. Tar liten plass når sammenslått og er enkel å flytte på. Kan brukes som utskyverstige, frittstående stige eller en enkelstige (toppdelen). Corda delt kombistige EN131-1-2.


Egner seg godt fo. Kramp bruker informasjonskapsler. Vi tar selvfølgelig godt vare på personvernet ditt. Europris har også mindre arbeidskrakker og kombistige.


Sjekk også ut utvalget av verktøy og redskap til både hagen og øvrige formål. Versjonen av nettleser du. Hold deg sikker når du skal opp i høyden. Hos Obs BYGG finner du stiger til ethvert prosjekt.


Bli kjent med vårt kjempeutvalg av stiger her. Enkel og lett forandres den fra eksempelvis frittstående stige til praktisk arbeidsbenk. Den ledede konstruksjonen gir ulike oppstillingsalternativ. På den måde får du med en kombistige en kombination af en skydestige, en enkeltstige og en traditionel wienerstige.


Når der ikke skal indgås kompromisser om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.