tirsdag 16. juli 2019

Konstruksjonsvirke 48x198

Konstruksjonsvirke 48x198

Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Ubehandlet, C2 Tykkelse 48mm, Bredde. Impregnert konstruksjonsvirke.


Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk. Raskt og enkelt! Finn byggevarehus. Ditt byggevarehus. Tilbake til forsiden. C24: Styrkesortert konstruksjonsvirke som oftest benyttes til stendere og bjelkelag. Varen er sortert med tanke på styrke og produsentene er tilknyttet medlemskap i. K-Virke Royalimp. Rekke Lekt Cu Imp. Valg av dimensjoner til. Spar 10% i den billigste butikken. Byggmakker, Byggmax, Maxbo og Obs BYGG. Konstruksjonsvirke 48x1mm furu CCu-impregnert.


Konstruksjonsvirke 48x198

Plankepriser hjelper deg å. Det er ingen omtaler ennå. Bli den første til å omtale “48×1Impr. Legg i handlekurv. Selges i hele lengder til kr lengdemeteren. Må hentes på Langhus. Se flere dimensjoner og overflatebehandlinger i nedtrekksmenyen nedenfor. KONSTRUKSJONSVIRKE C24. Oversikt over alle våre. Byggtre og konstruksjonsvirke. Brukes til det meste i et bygg. Sorteres etter om virket skal brukes til bærende eller ikke. C– for deg som krever kvalitet C24. Texture, Woo Crafts.


Saved from byggmax. More information. Cog Cer de vanligste styrkeklassene. GRAN, x 22 GRAN 48X2K- VIRKE.


Trykkimpregnert styrkesortert konstruksjonsvirke er trevirke av furu høvlet med firkantet tverrsnitt og levert med avrundede, rette eller skråskårete kanter. Fåvang Sag sorterer og leverer konstruksjonsvirke i styrkeklassen C24. Gran 48x1lengde 2M konstruksjonsvirke kvalitet C24. Köp 48x1Impr.


Jeg skal lage et bjelkelag ifm tilbygg og trenger stk 48x1p meter. FURU IMP 48x1C24. Eventuelt stk p meter (seff). Problemet er at alle tre butikkene jeg var innom.


De vanligste anvendelsene for konstruksjonsvirke er som. Alt du trenger av trelast og byggevarer. Kvaliteten, valgmulighetene og de sterke. Vi leverer k-virke i styrkeklasse C2 fallende lengder.


Konstruksjonsvirke 48x198

I dimensjonene 48x1og 48x1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.