torsdag 18. juli 2019

Kontio hirsitalo

Maailman parhaasta ja. Etsitkö hirsitaloa, huvilaa, mökkiä, saunaa tai piharakennusta? Tutustu laajaan mallistoomme, josta löydät niin modernit kuin perinteiset hirsitalot ja hirsihuvilat.


Suomen laajimmasta vapaa-ajan mallistosta löytyy hirsihuvila ja hirsimökki. Vuosikymmenien menestyksellemme on vain yksi tae – tyytyväiset asiakkaat – ja tätä tahdomme vaalia. Talon pohjaratkaisu on. Hirsi Pohjois-Suomesta, inspiraatio Kaliforniasta.


Pientaloissa ja erityisesti hirsitaloissa näitä ongelmia ei juuri ole. Tämän Pin-lisäyksen löysi jaana nummela. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin.


Vail Ski Haus is a ski chalet located in Vail, Colorado, USA. It was designed by Reed Design Group. View in gallery View in gallery View in gallery View in. Tästä löydät suomalaiset blogipostaukset aiheesta KONTIO HIRSITALO.


This Pin was discovered by Salla Flinkman. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Arktisesta männystä rakennetut hirsitalot kestävät elämää useiden.


Kontio hirsitalo

Kimaran mallistosta löydät laadukkaat hirsitalot, hirsihuvilat, hirsimökit, hirsisaunat ja saunamökit. Kaikkien hirsitalo - ja huvilamallien pohja on muokattavissa. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Kajaani.


Kontio hirsitalo

Yritys toimii toimialalla Hirsirakennukset: hirsitalot. Juuri sellainen koti kuin Sinä haluat. Kimara kipusi lopulta kärkikolmikkoon ja olisi ollut todella hyvä vaihtoehto. Kuusamo hirsitalo.


Kontio hirsitalo

Moderni hirsitalo. Pohja aivan täydellinen meidän nelihenkiselle perheelle. Pienelle tontille sovitettu kaksikerroksinen hirsitalo henkii luksusta ja edustaa toimivaa. Pudasjärven Hirsikampuksella hirsirakenteet todettiin ekologisesti edullisiksi, mutta niiden kosteustekninen.


Showing 1–of 1. Hirsitalon kokoaminen on kuin suuri legoleikki – isojen hirsien liikuttelu ei tosin onnistu ihan. Glass House talo 180. Aiemmin perhe asui. Pekka ja Nina rakennuttivat kodikseen hirsitalon, jonka kaikista.


Kontion kyljessä hirsitalo on paras. Keittiökalusteet olivat niin perus mallia, että. Noucon Oy on talo - ja huvilamyynnin sekä rakentamisen asiantuntija Savonlinnassa. Kuva: Martta Oinas-Panuma.


Hirsitalo, lamellihirsi, ilmanvaihto, ilmanvaihtojärjestelmät, sisäilma. Olokoto siirtyy. Messuyleisö ihastui.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.