fredag 5. juli 2019

Matboks rustfritt stål barn

Her har vi et utvalg miljøvennlige matbokser i rustfritt stål som nærmest har evig. For mange barn (og voksne) er matpakken selve høydepunktet i hverdagen. Plastfri matboks ? Her finner du ulike matbokser i rustfritt stål til barn, både enkle og isolerte.


Boksene passer fint til både de minste barna, skolebarn og voksne. BeeOrganic er stolt leverandør av rustfrie matbokser i stål til kafeteriaen på STORTINGET og kantinen til DNB sitt hovedkontor i Oslo. De har tatt et aktivt valg om.


Matboks rustfritt stål barn

Matbokser i 100% rustfritt stål. Oppskriftene er utviklet av og godt utprøvd i Fra Hage til Mage sammen med hundrevis av barn ! Samtlige produkter er fri for BPA og andre farlige. Stort utvalg av godkjente matbokser og drikkeflasker uten BPA, ftalater og andre giftstoffer, fra Monbento, Blafre og Sugarbooger.


Klassisk matboks i rustfritt stål. Robust lunsjboks som kan brukes når du varmer maten i varmeskap og ovn. Bærekraftig valg – putt matrestene i matboksen.


Vi hjelper deg å velge lunsjboks, matboks barn, matboks metall, matboks for voksne, smarte matbokser - blant 110. Antall romRustfritt Stål, Varmeisolerende.


ECOlunchbox er matbokser laget i rustfritt stål. De er fullstendig giftfrie og inneholder ikke plast eller stoffer som BPA. Bekymring rundt de helsemessige farene. Fast frakt kr med sporing.


Besøk gjerne butikken vår i Maridalsveien 1på Sagene i Oslo. Rustfritt stål er et holdbart materiale som ikke tar til seg farge, lukt eller smak, og det avgir heller ikke giftstoffer slik plast kan gjøre. Skumsåpe, barn, ringblomst, 2ml, økologisk, Sonett. Nostalgisk matboks til barn i rustfritt stål med dyremotiv.


Matboks rustfritt stål barn

Hos Outnorth finner du bokser som er laget av materialer som rustfritt stål og plast i forskjellige sammensetninger. En søt og smidig matboks i rustfritt stål fra Skip Hop.


Du får to matbokser i forskjellige størrelser og med søleresistente lokk. Sett matboksene oppå hverandre og. Trykk ut luften via vakuumventilen og maten holder seg fersk betydelig lengre. Type emballasje: Papiremballasje rundt produktet.


Spør: Eco kjøper Eco Brotbox-produktene sine. Flasken kan brukes til både varme og kalde drikker. Drikkeflasken: Nydelig og funksjonell isolert drikkeflaske med slitesterk pulverlakk for barn og barn. ECO Lunchbox Oval er en lekker matboks i rustfritt stål som enkelt låses sammen med en spenne.


Den lille boksen med helt tett plastlokk får plass inn i den. Morsommere matboks. Send dette med barna til skolen. Matpakka som gjør at barna vil elske deg.


Japansk matboks for barn skole bærbar mat-container rustfritt stål Bento Box kjøkken lekkasjesikker matboks NOK 4000. Ny varm japansk stil rom Bento.


Matboks rustfritt stål barn

Twistshakes beholder i rustfritt stål er den perfekte matboksen til babyen når du reiser. Den rommer 3ml og passer til barnet ditt fra måneders alder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.