torsdag 8. august 2019

Skruer til glassplate

Herdet polerte kanter: Ja. Glasstype: 6mm diamant glass. Bolt- Ø60mm, 15mm bakstykke, Ø18mm hull i glass, 3stål. Kombiskruer for B7. Valg av glass kan variere.

Si fra til glassmesteren hvis du skal feste med skruer, da lager glassmesteren hull for disse. Det finnes spesialskruer som er lette å feste og løsne. Selger stk fin glassplate i klart herdet glass, brukt over kjøkkenbenk. Dette forhindrer at vann og annen fuktighet trenger inn til vegg mellom glass og benkeplate.


Anbefalt type silikon finner du nedenfor. Standard høyde for overskap kjøkken: 54cm. Alle våre glass.

Skruer til glassplate. Stilfullt og tidløst - tapeten bak kan skiftes ut på et senere tidspunkt. Enkel montering - glasset kan leveres ferdig med hull til stikkontakter og skruer, og monteres av. Det et to måter å montere glassplate over kjøkkenbenken.


Den første er å feste glassplaten med pynteskruer, en i hvert hjørne. Hvis glassplaten er mer enn 5. En glassplate, noen meter med yndlingstapetet og du får en dekorativ skvettsone.


MØNSTRET BAK GLASS. Monter glasset over. Med glass montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å. Derfor følger det skruer (M5xmm) og borbits (Ømm). Siden underlaget er forskjellig fra bruker til bruker, selges stolpefotens skruer separat (Ø mm).


Håndverkere, som jobber mye med glass i kjøkken, anbefaler også mot skruer. Man trenger nødvendigvis ikke å bruke skruer m. Slik kan du bruke glass over kjøkkenbenken.


Hvordan feste glassplate over kjøkkenbenk.

Fortsatt blir glass til ny glassemballasje. Hermetikkbokser til spiker, skruer og binders, men også til sykler, aluminiumsfolie, verktøy, bilfelger og. En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen.


Velg en skrue eller spiker med en dimensjon som passer til den pluggen du har valgt. Det er ikke behov for hull og skruer hvis det ikke er behov for demontering senere.


Ved bruk av lakkert glass vil en også skjule eventuelle skader, fliser eller en. Kåpe til skruer på komfyr. Du bør ikke klatre opp på en gardintrapp når du bærer glass.


Det er også lagt på et tynt lag med silikon rundt glasset slik at det ikke kommer smuss og fukt mellom vegg og. Velger du et silketrykket glass kan du få ditt favorittmotiv trykket på glasset. Veggfeste til håndløper i stål benyttes hvis det er benyttet veggfeste for glass. Leveres med skruer og plastplugg.


Armaturen har silikonpakning og alle skruer er i rustfritt stål. For feste i tre og betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.