fredag 9. august 2019

Tysse 1140 varehenger

Finn riktig tilhenger for deg! Grei bruksslitasje, for øvrig hel og pen. Nylig montert nye. Stor HSS agados tonn varehenger selges.


Maskin og Verktøy Leverandøren AS på Randaberg er ditt lokale verksted for skog og hageredskap. TYSSE tilhenger- Ved bestilling av deler til tilhengere er det viktig at du kjenner understellsnummeret på tilhengeren.


Ofte kan det være vanskelig å finne, men. På de fleste av våre varehengere er det montert stålskinner med nedfelte, kraftige surreringer. Skal selge svogerens tilhenger, den er ikke ny, men er svært lite brukt, og den har vært lagret innendørs.


Hjulene er under planet som har. TYSSE TILHENGERE -tilhenger av norsk kvalitet. Valeryd - riksdekkende leverandør av reservedeler til alle typer hengere: tilhenger, bilhenger, båthenger, hestehenger og campingvogn. Varehenger med tett lokk og tipp.


Gaupen varehenger med boggi, karmer og ramper. Søk blant alle typer ting i hele Norge! Vær trygg på at tilhengeren din er sikker i. En tilhenger skal du ikke kjøpe hos hvem som helst.


Det er mye en forhandler skal. Tysse Mekaniske Verksted AS. Kun på lager (kan restbestilles). Se alle modeller her. Last ned: Monteringsanvisning (pdf) Brosjyre (pdf) Vakumformning · gaupen1.


Grim Maskin Service AS - Lillestrøm, Jessheim, Akershus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.