tirsdag 17. september 2019

Sellerirotmos lavkarbo

BLOMKÅL OG SELLERIROTMOS – porsjoner. En nydelig spiralloff – lavkarbo og glutenfri. Marinert Scampi i sweet chili og soya lavkarbo. Her kommer en oppskrift på en sellerirotmos som er kjempeenkel, og som passer til alle.


Mos av sellerirot er skikkelig godt og et flott tilbehør til mange retter, i tillegg er den enkel å lage.

Jeg har skrevet om den før men. Det er både enkelt og godt å lage mos med sellerirot. Et deilig og raffinert tilbehør til middagen som du også kan servere. Opprinnelig lagt inn av marjusen, her.


Er du lei av blomkålmos, brokkolimos? Da kommer du til å elske. Karbojunkie23.

Blomkål og sellerirotmos (lavkarbomedhanne) Lchf, Risotto, Gluten, Meat. Denne lavkarbo versjonen er superdigg og faller i smak hos de aller, aller fleste. Fløtegratinert sellerirot er et godt alternativ til fløtegratinerte poteter.


I hvert fall om du går på et kosthold bestående av lavkarbo. Dette er veldig godt og kan. Skrell og del selleriroten i biter, kok den. Bruker den gjerne til fisk. Lavkarbo mine oppskrifter. I dag hadde jeg den til røkt torsk. Om du er strikt på lavkarbo blir dette kanskje litt for. Lchf, Keto, Mashed Potatoes, Nom Nom, Grains, Rice, Ethnic Recipes. TIPS: Ikke kast brokkolistilken! Hadde ikke trodd dette var lavkarbo, kommer det fra Tbanemannen min under.


Sellerirotmos er enda bedre enn potetmos spør du meg, det perfekte tilbehør! Kyllinglår med sellerirotmos er for meg en enkel og grei middag.

Jeg pleier å kjøpe stange. Andebryst med bakt løk, asparges og potet- og sellerimos. Et mørt og rosastekt andebryst er vanskelig å slå på både smak og eleganse! Sammen med verdens.


Kok selleriroten mør. Hell av vannet og tilsett smør og litt salt. Mos selleriroten til mos med en stavmikser. LAVKARBO - KOTELETT MED GRØNN MOS: Denne mosen kan brukes.


Har aldri klart å lage en lavkarbo -paibunn som ikke går i oppløsning før, men. Finnbiff med rosenkål, sprøstekt bacon og sellerirotmos. Panert torsk: Nydelig lavkarbo torsk panert i mandelmel, linfrø og sesamfrø. Med bacon og sellerirotpuré.


Perfekt måte å få i seg fisk mens man. Her i huset har vi lagt vår elsk på sellerirotstappe. Kveita var trekt i lettsalta vatn. Den har en go men.


Kokes mørt i vatn tilsatt litt salt og 2-fedd med kvitløk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.