tirsdag 29. oktober 2019

Norges vakreste hjem 2014

Neste helg går deler av stua under penselen, inkludert denne originale tømmerveggen - og jeg har ennå ikke bestemt meg for hvilken farge den. Snekkerstua, husmannsplass, Simenstad.


Etter sandblåsing av tømmervegger i barnehage. Før sandblåsing av stue. Fjerning av maling på treverk.

Huset vårt består av tømmervegger lik de avbildet her. Dessverre er øksa blitt brukt på tømmeret i flere rom, så det er begrenset hvor mange. Selv med få kvadratmeter var stuen delt inn i flere særdeles små rom. For å få til et godt.


Jeg lovet dere jo, at dere skulle få se bestestua. Når de blå tømmerveggene var ferdigmalt. Nå er det så godt. Tømmervegger i stua, noen som har det her?

Maler Erik Steinslien maler rundt takmaleriene i taket i stua med ørliten. Må du male tømmerveggene eller kan de beholdes og heller male alle.


Tilstøtende stue har originale gamle ubehandlete tømmervegger og tak i klassisk hvit (tror jeg). Spm er: male taket i den grønne stuen grønn?


Figur 3-6: Yttervegger hhv tømmervegg, sørvegg og yttervegg i svalgangen. Gammel tømmervegg. I påvente av å få pusset opp stua, så gjør man enkle ting for å bedre stuen slik den er i dag.


I forbindelse med et. Male panel på hytta Male tømmerpanel. Panelveggene: Lys grå nr. Nytt vindu og ny dør skal inn. Det er stående kledning ute og gips inne. I veggen er det tømmervegger. Stua har en kombinasjon av gammelt og nytt.


Historisk sett så var det helt vanlig før å male laftet tømmervegger i hytter og. Hagedesigner og kunstner Solvor Leistad: Bor i allsidig selskap.

Bakklandets vakre stue. Stuas gamle tømmervegg lener seg så tungt inn i. Kumpula eli Maikolan perheen mökki ehti olla kolmisen vuotta tyhjillään, kunnes Janne eräänä viikonloppuna sai idean. Mian isän mökki sijaitsee tässä.


Instagram: “En bit av stua vår. Bildet på veggen er fra gården på 50-tallet. Det har faktisk ikke vært helt enkelt å få til pynt på en mørk tømmervegg, som igjen skal harmonere med en hvit stue. Men nå er jeg fornøy.


I stuen på hytta ble vegger malt og en vegg fikk Norsk Arv tapet. Da var tida inne for å fortsette «renoveringa» her i Dalen. Den ene lille dagligstua står for tur. Her er det tømmervegger bak alt som har vært satt.


Det som åpenbarte seg, var en delvis malt tømmervegg inn mot stua og kraftig, men noe slarkete, grønnmalt panel mot ytterveggen. Føderådsbygningen, stue 2. Accept license and download photo. Never lagt i mellom jord og tømmer. Lagt to lag never mot tømmer.


Ny bunnsvill lagt i stua – bakeri. Merke etter austfløya finst det fleire att av, alle i austveggen i stua. Mange er kledde inn att.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.