onsdag 30. oktober 2019

Rustbehandling bil gjør det selv

Overlegen til understellsbehandling av biler. Ideell på landbruks, skogs- og anleggsmaskiner. Fluid Film spray svir ikke gress og vegetasjon. Brukes til polering av.


Kepler Bilservice AS innfører en ny måte å bekjempe rust.

Det finnes ulike metoder for å beskytte bilen mot rust. Engelsk lanolin mot rust. Matti Funderud får takk av formann Helge for sit interessante rust -show. Alle ekte anglofile fikk et bedre selvbilde i og med at det.


It has been known for many years that lanolin films applied to iron and steel surfaces will give excellent protection against rusting. These lanolin coatings are.


Hei Jeg har en impreza som jeg tenker å rustbehandle.

Har blitt anbefalt oljebehandling med lanolin. Dette koster jo ikke mye men må vel. Produktet er meget effektivt på å motvirke rust. LES OGSÅ: Her sjekker du bilen for rust.


LANOLIN OLJE: 1. LØSEMIDDELFRI OG MILJØVENNLIG. SALT OG VANN FORTRENGES. STØRKNER IKKE, MEN PENETRERER. Oljen har vært i brukt til å bekjempe rust siden 40-tallet innen industri, skipsfart og jordbruk over hele.


På grunn av de gode. Rust, som er den vanligste årsaken til at biler kasseres, vil ikke lenger være noe. Corrolan Penetrator benyttes som forbehandling der det finnes rust.


Corrolan bruker en høy kvalitet av lanolin og våre produkter blir raffinert og tilsatt vokser. Vårt mål er biler uten rust - og vi har behandlingen som holder rust unna på en miljøvennlig måte.


Gir bilen lengre levetid.

Reduserer verditapet. Ingen rustbeskyttelse og antirust-stoffer er evigvarende. Men ikkje minst er det effektivt mot rust, seier Ove Asle.


Den har en god inntregnings egenskap og fester seg til gammel rust. Vi bruker et lanolin basert produkt som heter Fluid-Film. Det virker ved at det trekker seg inn i porene. Behandle den med.


Lanolin er sammensatt av ull og saufett. Miljøvennlig og effektiv: En lanolinliknende oljebasert rustbehandling. EIDANGER AUTO AS.


Vi utfører reparasjoner og service på alle typer biler, våre 9. Rustbehandling, Antirust, Rust, Rustbekjempelse, Korrosjonsbekjempelse, Understellsbehandling, Rustbeskyttelse, Antirustbehandling, Korrosjonsbehandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.