onsdag 6. november 2019

Små bokser med lokk

Hos oss finner du store og små bokser, esker med lokk og kurver i lekre materialer. Flere av eskene våre passer perkfekt inn i IKEA-oppbevaringshyller. Med smart oppbevaring i hjemmets alle rom organiserer du små saker, bøker, klær, kontordingser og annet i skuffer og bokser. Med et lokk holdes støv og.


Oppbevaring › Kurver m. Stort utvalg kurver, oppbevaringsbokser med lokk og esker.

Løsningen er smart og praktisk oppbevaring med kurver, esker og bokser som hjelper. Større bokser er egnet for lagring av hageutstyr, sportsutstyr, og sko. Frame Box Med Lokk, Mørk Grå. Legg i ønskeliste.


Ikke på nettlager. Lave priser og mye for. Lav oppbevaringseske med lokk. Glitrende oppbevaringskurv.

Finn den kassen du ser etter i vårt. Nomess clear boks med lokk - middels - Nomess Copenhagen. Boks (med lokk ) 30x20x1cm.


På denne siden finner du et stort utvalgt oppbevaringsløsninger for små - og mellomstore ting. Vi har oppbevaringsbokser, kurver, esker, poser og magasinholdere. Perfekt til oppbevaring av smykker og perler, samlet på ett sted.


Kilner skrulokk Ømetall 6stk. Plastboks med lokk følger. Hos Maxbo finner du større og mindre bokser og esker til oppbevaring. Kjøp oppbevaringsprodukter på.


Chic Antique Vire Gammel Eske med Lokk Antique Bronse. Ib Laursen Glassboks med Stanset Mønster i Lokk Messing. Aluminium lokk for aluminium form i papp. Vi har fine brødbokser, glasskrukker og plastbokser – og mye mer!


SmartStore Classick er en gjennomsiktig oppbevaringsboks med lokk, tilgjengelig i flere størrelser, fra små plastbokser til store. Siden boksene er gjennomsiktige. Dimensjoner: Lengde: cm.


Dekorativ oppbevaringsboks med lokk, i eik.

Praktisk lokk som kan snurres på, bruk den til forskjellige fingersalt, krydder eller småting på kontorpulten! Små bokser med hurtiglås. Lokk til firkantet boks 7-6l L2B2mm.


Clip‑fresh små matbokser med lokk ‑ pakning. Clip fresh leverer her et sett med praktiske bokser. Vis resultater(97). Produkter Filtrer og sorter. KAN KJØPES PÅ NETT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.