tirsdag 10. desember 2019

Søylesko justerbar

Et kvalitetsprodukt fra verdens ledende produsent av bygningsbeslag. Brukes for å støtte pilarer og stolper i byggekonstruksjoner. Av mm varmforsinket stålplate. JUSTERBAR STOLPESKO.


Justerbar søylesko. Varmforsinket stolpesko med U-feste. Kellen stolpesko varmforsinket justerbart beregnet til faststøping. Bunnpinnen er justerbar.


Søylesko justerbar

Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk. Raskt og enkelt! Søyleskoen er høydejusterbar. Finnes i ulike typer, BH høy, Blav, UJ. Legg til innkjøpsliste. Motek har søylesko og justerbare søylesko for innstøping i betong eller med plate for innfesting. For støping i betong. Beslaget er forsynet med en zinklagtykkelse på. Hero stolpesko. PDKS 98x60mm 98xmm. PPB80G søylesko fra Simpson Strong-Tie brukes til understøtting av tresøyler.


Avstanden fra betongdekket og til den vannrette plate på skoen, må maks være 100. Overdelen på disse søyleskoene tilsvarer overdelen på søyleskoene PPUog PPUmed en påsveiset gjengestang. Technical data sheet.


Søylesko justerbar

APR søyleskoene er justerbare i høyden. De er enkle å montere og kan justeres etter montering. Stolpe enden monteres mot platen med. Høyden kan justeres enkelt, også hvis fundamentet gir seg litt.


SPESIALSKO beregnet til. Den lille armen. Høydejusterbar stolpesko av stål, med festeplate for innfesting med bolt i betong. Det skal bores ett hull på mm på undersiden av stolpen for å gjøre.


HALFEN HCC søylesko. Prefabrikerte søyler i armert betong kan bli mye mer økonomisk montert i dag. En praktisk løsning for tilkobling til fundamenter eller. SØYLESKO U 100XVF APASLO PASLODE ESKE A10.


Skal bygge platting og grave ned og støpe søyler med søylesko for dragere. Ser det finnes justerbare varianter, F. LOGG INN FOR Å HANDLE. Eller registrer deg hvis du.


Søylesko justerbar

Markedets smarteste fundamentsystem med justerbar høyde for rask og enkel montering. På lager hos 19. Dette er en fordel både under montagen men også efterfølgende hvis jorden under. Derfor kan du anvende stolpebæreren her, som er justerbar i højden.


Du kan anvende stolpebæreren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.