fredag 17. januar 2020

Selvlysende stjerner

Med disse kan du lage din egen stjernehimmel på soverommet. Vær kreativ å forme dine egne. Selvlysende stjerner, stjerneskud og dinosaurer. Flot pakke med det hele.


Et morsomt sett med selvlysende stjerner, planeter og raketter som kan henges opp i taket eller på veggen og skaper en magisk stemning på barnerommet. Inkludert Triceratops,Tyrannosaurus Rex og Pterodaktor.


Festes med dobbeltsidig. Sov under stjernene med disse selvlysende veggdekalene fra RoomMates. Disse Glow-in-the-dark-dekorene lyser på barnets vegg eller tak hver kveld. Små selvlysende stjerner.


Selvlysende stjerner

Det følger også med små, selvklebende klistremerker, for å feste stjernene på. Inneholder stjerner med selvkle. Lys opp barnerommet med disse flotte, selvlysende figurene. Det er bare å klistre dem opp på veggen, og kun fantasien setter grenser for designet.


Selvlysende stjerner

Med lysende stjerner og planeter kan du lage ditt eget univers på vegger eller tak. Så er det bare å vente til det blir mørkt og stjernene og. Helt nye, stjerne og snøfnugg som lyser i mørket.


I denne pakningen får du store, mellomstore og små stjerner som du kan. Som å sove under en åpen stjernehimmel! Selvklebende stjerner som fester seg på alle slags flater, som for eksempel vegger og tak. Stjernene lagrer lyset de.


Disse fine stjernene med klister på baksiden som lyser magisk i mørket kan du henge opp på alle rette overflater feks. Pakning 15x22cm. Få stjernehimmelen inn på soverommet! Enkel montering med klebeputer.


Kommer i 100, 200- og 300-pack. Spesielt egnet til barnerom. Kan festes på tak, vegger, møbler, vinduer eller annet interiør. Skab den fineste drømmehimmel med disse fine selvlysende stjerner.


Stort utvalg av klistremerker. Wallstickers på tilbud. Sjekk ut de lave prisene og høy kvalitet. Perleplate selvlysende stjerner. Fri frakt fra 2kr. Hvis værelset bliver for mørkt om natten er disse selvlysende stjerner en super god måde at jage mørket væk på - uden at der behøver være lys i rummet. Når de små stjerner udsættes for lys bliver de selvlysende og kan lyse i mørke. Bag på hver stjerne er der dobbeltklæbende tape så figurerne kan sættes op på. Hurtig leveranse!


Selvlysende stjerner

Lag en stjernehimmel i taket med disse flotte og søte stjernene. Tilleggsinformasjon.


Jeg har investeret hele (!) kroner i nogle selvlysende stjerner man kan klistre op f. Planen var at de skulle sidde i loftet over vores lille datters seng. Lær en masse om stjernehimlen og astrologi gennem leg med de lysende stjerner fra 4M.


Du kan også få en andre sjove lysende solsystemer og stjerner fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.