mandag 20. januar 2020

Tømmervegg i stua

En gammel tømmervegg … er født på ny i stua vår, og for en stemning den gir i rommet! Jeg er så glad for at vi rev av panelet, og fikk frem en slik skatt. Slippes tømmerveggen til, kan den vise seg å bli selveste prikken over.


Et av de eldste rommene i huset har beholdt en tømmervegg, som er. Et av rommene som vi har kommet lengst me er den lille stua i første etasje.

Stua begynte å ta form, med østerdalspanel og tømmervegger. Men hva skulle de gjøre med tømmerveggene og høydeforskjellene i gulvene? Stua ligger delvis i den 1år gamle tømmerkassen og delvis i et.


Tømmerveggene begynner å vise seg, her er et gammelt vindu som ble. Moderne elementer som veggboksene fra Bloomingville går hånd i hånd med husets opprinnelige detaljer som vedovnen i stuen. Vi beholder muren som stod der, men den skal.


Må du male tømmerveggene eller kan de beholdes og heller male alle. Tilstøtende stue har originale gamle ubehandlete tømmervegger og tak i klassisk hvit (tror jeg).

Spm er: male taket i den grønne stuen grønn? Figur 3-6: Yttervegger hhv tømmervegg, sørvegg og yttervegg i svalgangen. Gammel tømmervegg. I påvente av å få pusset opp stua, så gjør man enkle ting for å bedre stuen slik den er i dag.


I forbindelse med et. Male panel på hytta Male tømmerpanel. Panelveggene: Lys grå nr. Huset vårt består av tømmervegger lik de avbildet her.


Dessverre er øksa blitt brukt på tømmeret i flere rom, så det er begrenset hvor mange. Nytt vindu og ny dør skal inn. Det er stående kledning ute og gips inne. I veggen er det tømmervegger.


Stua har en kombinasjon av gammelt og nytt. Historisk sett så var det helt vanlig før å male laftet tømmervegger i hytter og.


Neste helg går deler av stua under penselen, inkludert denne originale tømmerveggen - og jeg har ennå ikke bestemt meg for hvilken farge den. Hagedesigner og kunstner Solvor Leistad: Bor i allsidig selskap.


Bakklandets vakre stue.

Stuas gamle tømmervegg lener seg så tungt inn i. Kumpula eli Maikolan perheen mökki ehti olla kolmisen vuotta tyhjillään, kunnes Janne eräänä viikonloppuna sai idean. Mian isän mökki sijaitsee tässä. Instagram: “En bit av stua vår. Bildet på veggen er fra gården på 50-tallet.


Før sandblåsing av stue. Snekkerstua, husmannsplass, Simenstad. Fjerning av maling på treverk. Etter sandblåsing av stue. Selv med få kvadratmeter var stuen delt inn i flere særdeles små rom. For å få til et godt.


Jeg lovet dere jo, at dere skulle få se bestestua. Når de blå tømmerveggene var ferdigmalt. Nå er det så godt. Maler Erik Steinslien maler rundt takmaleriene i taket i stua med ørliten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.