tirsdag 11. februar 2020

Spikerplugg leca

Spikerplugg leca

VIDEO: Skal du montere noe på murverk eller i betong, f. Hode med PZ-spor. Pluggen er av nylon og utstyrt med krage. Rask og enkel montering. Disse er allerede ferdigmontert for rask montering.


Motek har fasadeplugger, spikerplugger og gipsplateplugger for feste i mur, tegl, betong, leca og gips m. Karm- og fasadeplugg art. Spikerplugg art. SPIKERPLUGG 5XHVIT 100PK Les mer ». Brukes i porøse materialer som lettbetong, leca etc. LYT LK RST- Sylindrisk krage, rustfri spiker ALYT, en komplett spikerplugg med spikeren.


Spikerplugg leca

Skal man feste lektere til en murvegg er spikerplugger, som egentlig er en skrue i en plastplugg, en utmerket løsning. Man borer først hull. Hullet i stenderen og betongen bores i samme operasjon. Gå til produktets hjemmeside.


Bruksområde: Egnet for all lettere innfesting i betong og massiv stein. Leca og lettbetong. Må ikke brukes i leca eller siporex. Gjennomgående montasje. I treverk derimot. Passer godt til gjennomstikksmontasje. Du trenger ikke bruke. GCU825onninen. Bor hullet og slå pluggen inn med hammer. Kun bor og hammer. Gir sjokkekspansjon og MÅ ikke brukes i leca eller siporex. ESSVE Nylonplugg NL brukes ved porøse materialer som lettbetong og leca, siporex etc. FIS VS 1er en.


Spikerplugg leca

N er velegnet til betong, massivstein, hullstein, hull. Weber Fiberpussystem benyttes til bl. Til hovedmeny Til innhold. På utstikkende sokkel bør det støpes hulkil.


Prøv gjerne innfestingsguiden på som gir deg tips om bruksområder. Byggmakker Handel AS. Skrue med meget store gjenger for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.