tirsdag 3. mars 2020

Plannja plater

Den lave profilen på platen gir taket et tradisjonelt utseende, samtidig som. Lektetape hvit til terrassetak 50m rull i 48mm bredde. Legg i handlevogn.


Pass på at platene er godt festet (se avsnitt innfesting) før du går på dem. Forlat aldri arbeidsplassen med løse plater på taket. Varmforsinket malt stålplate.

Plannja Panneplater. Tykkelse mm. Isola Powertekk (39). AeroDek Tradition Plus (18). Husk at lange plater ikke må løftes i endene, den beste måten å bære dem.


Funksjonell bekledning på vegger og tak, både innendørs og utendørs. Leveres i lengder 1. Her bæres det plannja plater opp på taket, skikkelig økt før helga God helg, alle sammen ! Også fasongen på platene påvirker prisen.

Av disse er taksteinsplater både dyrest og oftest brukt. Stålplater finnes i to formater - renner eller taksteinsplater. Våre produktsystemer bidrar til en enkel og økonomisk.


Generelt gjelder det å være forsiktig ved gange og arbeid på tak av tynnplater. Med gåbar plate menes en profil som tåler forsiktig gange uten at den blir skadet. PLANNJA PLATE TRP 1GALV. Varenummer: PL-TRP 111M.


Størrelse: Variant: Kjøp. Royals formspråk uttrykker en tradisjonell enkelkrummet taktradisjon, men i moderne utgave. Dette taket er en storselger som finnes i flere ulike farger. En plate er M2.


Vi har mye annet spennende i vår butikk. Ta turen innom for en. TB snøfangersystem består av snøfangerkonsoller som monteres sammen med TB snøfangergelender. Alle priser gjelder ekskl.


Lagerførte lengder er og meter. Hvis platene har vannlås i sideomlegget, skal denne vende innover mot taket. Fest platen i rett vinkel mot takfoten.

Profilerte plater kan leveres i alle tenkelige farger og profiler. Du kan få de i både stål. Trykk på den typen du vil lese mer.


Farmerskrue med borspiss er beregnet for montering av profilerte plater mot underlag av tre eller stål samt plate mot plate (overlapp). På lager hos varehus.


Ruukkis bærende profilerte plater blir brukt i et stort antall forskjellige typer bygninger, f. Eneste grunnen til at vi var på plater i utgangspunktet var at det var det som var på samme hus fra før - og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.