fredag 13. mars 2020

Postkasse posten

De selges ikke i Post i Butikk. Trenger du ny postkasse og postkasseskilt, eller er du ute etter info om postkasseanlegg og plassering av postkassen ? Finn ut hvor det er postkontor, Post i Butikk, bedriftssenter og røde postkasser. Se åpningstidene og innleveringsfrister. Legg inn ditt postnummer og se når postbudet kan hente post fra din postkasse.


Vis leveringsdager. Sende retur fra postkassen. Handle fra Postens nettbutikker. Kjøp frimerker, flotte postkasser, esker, moderne dørskilt eller et postkasseskilt.


Fordelene og ulempene ved å låse postkassen må dermed veies. Din digitale postkasse for informasjon som er viktig for deg. Posten gjør det lettere og billigere å sende brev og småpakker fra egen postkasse. Tiltaket er ment som en håndsrekning for alle som er i. Jeg har sluttet å få post i postkassa mi.


Papirutgaven av Dagens Næringsliv på lørdager havner fortsatt i postkassen min, mens all øvrig post og. Create New Account. Du må bestille tjenesten på Postens nettside. Tjenesten heter «Send fra egen postkasse ». Du bestiller henting i postkassen din - og du får et «. Stadig flere oppdager at vi nå kan sende brev og pakker uten å oppsøke postkontoret eller en rød postboks.


Slik gjør du det. Koden til høyre er. Det offentlige ønsker å sende deg post digitalt i stedet for på papir.


Postkasse posten

Digital postkasse fra e-Boks og Digipost gir deg en sikker løsning for å motta og oppbevare. Postkasser uten lås gir ingen sikkerhet. Med digital postkasse får du samlet post fra det offentlige sikkert på ett sted.


Etter å ha åpnet. Kommunen og statlige etater ønsker å sende deg post digitalt i stedet for på papir. Du kan lagre posten så. En digital postkasse er sikker, og her kan du lagre posten din så lenge du.


Postens nye tilbud til nettbutikker som selger småvarer, "pakke i postkassen ". Når du velger digital postkasse, får du ikke brev fra oss i vanlig post lenger. Den digitale postkassen er helt gratis.


Postkasse posten

Dette må du ha for å få en digital postkasse. Posten arbeider systematisk for å samle flere postkasser på samme sted. Sendingen må være under to kilo og passe i postkassen. Hvilken lovhjemmel har postverket for å kreve flytting av postkasser til samlestativ, og for.


Når det gjelder avstand til postkassen, må Posten forholde seg til de. Posten har laget en enkel løsning for å sende fra postkassa der du bor.


Postkasse posten

Dagens post skal normalt være utdelt i boksene kl 14. Tømming av Postverkets røde postkasse. Postboksanlegget er åpent fra kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.