fredag 20. mars 2020

Settesand maxbo

Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk. Raskt og enkelt! For et godt og stabilt dekke under belegningstein er settesand essensielt. Settesand sortering 0-8mm.


Brukes som settelag under belegningsstein og heller. Kan også benyttes som settelag for granitt brostein og som underlag til. Hva slags fugesand skal jeg gå for?


Vi har gått tom settesand og håndtverkere står å venter på å jobbe i kveld og resten av helgen for å. Tøff mot is og snø – Mild mot miljø. Saltet smelter isen og sanden gir den glatte. Maxbo Bjørkelangen (Skansen).


Settesand maxbo

Palmako Sandkassesand i sekk kg byggbar sand med finpartikler. Underlag under settelag: 50mm settesand. Sjansen for at steinene vil falle tilbake til utgangspunktet neste.


Du kan også bruke settesanden til fuging mellom skiferen. For å unngå å måtte justere i etterkant, er det viktig at massene under.


Aaltvedt - Granitt Smågatestein · Asak - Permac · Fugesand og settesand · Aaltvedt - Aquastein · Gabioner · Tilbehør Vedlikehold · Asak - Akershusstein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.