mandag 9. mars 2020

Tappetårn øl til salgs

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Med dette utstyret kan man ha ølfat med romtemperatur og få kaldt øl på tapp. Til salgs (273).


Tappetårn øl til salgs

Tappetårn til øl med integrert kjøling - utleie. Enten for hjemmebaren, kjellerbaren eller festen hjemme, enten det er bar, pub. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Tappetårn øl til salgs

Lindr er den ledende produsenten innen tappesystemer for øl. Lindr PYGMY Green Line uten kompressor - Ølkjøler med tappetårn. Se også her for.


Vi selger butikkstyrke- øl på en-gangs KeyKeg-fat, stålfat med G-kobling eller S- kobling, flasker og bokser til privatpersoner, og leier ut et elegant Lindr tappetårn. Carlsberg 20L FLEX ØLFAT (Alkohol) ( Øl ). Skjeberg Øl -lag. Din leverandør av utstyr og råvarer for ølbrygging. Newcastel brown ale tappe tårn til salgs :-) kom gjerne med bud ny eller brukt brukt.


Kan også leie ut. Her kan vi selge utstyr vi ikke trenger lengre. Vi har nå Øl tappetårn selges fra Finn. Slipper annonse avgift. IKKE bruk denne siden. Kjøleskap med tappetårn i eik. Det er plass til tre 19ltr. Vi vil tilby svært kortreis øl både på flaske og på fat! Kontakt oss for priser og bestilling av fat og leie av tappetårn. Skaal Bryggerier på Lillestrøm. Hvis du tenker på sånne liters fat så er ikke de til salgs eller utleie. Bøker, øl skilt, flaskefyller.


Apparatet selges hos de fleste elektroforretninger i Norge. PRØV VÅRE BESTE ØL. Vi satser på å ha et bredest mulig utvalg av norskproduserte øltyper tilgjengelige i vår butikk. I tillegg har vi et stort utvalg utenlandske.


Salgs - og servicemedarbeiderne er alltid imøte. Usikker på hvor gammelt det er, men stammer fra et av byens diskotek på tidlig 80-tallet. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Kegerator. Ventil øl Corneliusfat. PrisNOK7inkl. Coflaske kg. Flaske med 4kg co2. OBS: Kun tomme flasker sendes. Tappekran på kontoret begynner å bli hverdagskost i mange av landets teknologibedrifter. Derfor måtte noe gjøres. Hva er vel ikke da bedre. Slike tappetårn kan sammenlignes med skjenking fra automat, noe som. Vi levere flere typer tappetårn for øl og vin, både standar og helt skreddersydde tårn og systemer. Med markedsledende produsenter fra hele Europa så dekker.


CNS finish: trim i rustfritt stål. Selvfølgelig ikke noe problem! Dere kan også få råd om hva slags øl som passer til ulik mat og arrangementer også. Få artikkelen opplest.


Lytt til teksten Stopp avspillingen. Mange som brygger øl selv blir etter hvert ganske lei av å vaske. Et tappetårn og en drypprist rikere og en tur i billigkroken på IKEA for en.


Maksimer inntekten og minimer kostnader på tap og svinn gjennom programmert skjenking og bedre kontroll over salg og lagerstatus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.