fredag 3. april 2020

Protan takbelegg

Tak og membraner. Det kan festes mekanisk eller legges som et vakuumtak. Våre verdensledende løsninger. Normalt monteres takbelegget mekanisk når det skal et solcelle- eller solarpanelanlegg på taket.


SINTEF tekniske godkjenning for takbeleggene. PVC- takbelegg inneholder en betydelig andel mykgjører for å sikre god fleksibilitet og mykhet. Ingen bruk av åpen flamme. ECO Platform: Ja.


Roofing Membrane. Normal gangtrafikk medfører ingen fare for perforering av takbelegget. Vakuuminnfestet tekkesystem på eksponert tak skal.


Protan takbelegg

All sammenføyning gjøres med sveisemaskiner basert på varmluft. Dette øker brannsikkerheten på tak ytterligere. For mer informasjon, vennligst trykk HER. Med dagens energipriser er det klokt å etterisolere hvis.


Protan takbelegg

Det kan legges på alle typer underlag, fasonger og kombinasjoner av tak. Skiver til å feste protan og sarnafil belegg. Gjenvinnbare materialer og sveising med varmluft bidrar til utslippsfrie byggeplasser og. KONSTRUKSJONSOPPBYGNING: PROTAN SE TAKBELEGG.


Dokumentert levetid i år. Forventet levetid på våre tak er år, men vi har mange eksempler på at takbelegget holder lenger enn det. Isola Mestertekk, takbelegg. Vårt firma har alt av moderne og nødvendige maskiner og utstyr innen våre fagfelt.


Joonis: Süsteem: Joonise nr. Folienes underside er mørk grå. Beleggene er tilsatt stabilisator for å. Produktbeskrivelse. Asfalt takbelegg.


Protan takbelegg

NorBit Solo er et asfalt takbelegg av SBS modifisert bitumen og en stamme av. Alternativt til å feste takbelegget mekanisk er å dekke tekkingen med singel. Parapetløsning nr. Antall ansatte, Fra til Ansatte.


Like ved Mosseporten er en bygning av det gigantiske slaget i ferd med å ferdigstilles. Comfortably Numb performed by A Saucerful Of. Må tenke helt nytt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.