mandag 25. mai 2020

Skigard til salgs

Vis mobilnummer. Du må være logget inn for å se. Selger staur og kløyvde skigardsskier for skigard. Valdresskigard selger alt du trenger.


Vi selge enheter skigard på fot, som kan plasseres på gulv.

Skive granstaur. Staurer til salgs, lagret inne. Ferdig montert skigard m. Gjerde av gammal hersjestaur, 60. Gjør det sjøl ( pris per meter skive og impregenert staur), 20- pluss mva.


Ta kontakt for et godt tilbud på skigard. Alt til faste priser. Selvbyggere vil få nyttige tips til monteringen av skigarden.

Når Hallinglaft setter opp skigard bruker vi staur av seinvokst gran som har tette fiber. Noe som fører til meget råtebestandig trevirke. Driver primært hytteservice men har også ved til salgs. Salg av skigard, rettledning og montering.


Men fra sted til ste fra skigardbygger til skigardbygger varierer. Har jeg lov til å sette opp skigard eller gjerde rundt min egen hyttetomt? Edelgran, kornband og ved til salgs ! Kjør opp til Lunde - km opp for Fåvang sentrum, langs etter Fåvangveien – og gjør en hyggelig julehandel!


Otralaft Hytteservice har stort sett skigard virke på lager, og kan tilby ønsket antall løpemeter med skigard, ferdig oppsatt. Vår pris er basert på en standard med.


Kjøp og salg av islandshester. Hesteutstyrsbutikk. Seksjoner, porter og le. Oppsetting av skigard.


El-gjerder, flettverksgjerder, skigard, trevirke, stolper og staur, gjerdemateriell og utleie av utstyr til gjerding. Utleie av utstyr og salg av gjerdemateriell.

Leveres til skigard. Vi bruker som oftest tynningsvirke av furu lengde ca. Bildet under er fra Mosjømarka i Løten der koia er gjerdet inn med fin. Gode priser på skigard ! Våre skigarder finner du over hele landet.


Samlere entusiaster. Jeg husker neppe teksten fra det året, men visa. Spåtind Denne ligger til salgs. Annonsen har utløpt og er nå arkivert.


Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren. Det brukes mest staur av einer. Mange ønsker impregnert skigardstaur – det kommer mer og mer. Komplett salgsoppgave.


Unik mulighet med fantastisk utsikt! Gjestehytte er oppført - klargjort for bygging av hytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.