mandag 25. mai 2020

Transformator til spotter

En transformator gir deg en innebygget beskyttelse mot kortslutting, overbelastning og overoppheting. Dersom en feil skulle skje, vil trafoen kutte. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Transformatorer har en minimums og en maksimums belastning.


Kjøpte to nye spotter (originale) til badet da de gamle ikke funket da vi overtok leiligheten. Når jeg kobler de til trafoen får jeg de ikke til å lyse.

Downlightkasser, downlight trafo, downlight kabel. Elby har alt du trenger av tilbehør for å montere downlight. Alle tre sluttet brått å virke etter at den ene hadde blinket noe i en liten stund. Trenger du Trafo og led driver?


Northlight LED downlights 3-pack Energibesparende downlights med LED-pære. Hei, Har et tilfelle der en trafo til downlights har fått for høy overflatetemperatur.


Denne transformatoren skal belastes med minst og max spotter. Dette har ført til at trafo har smeltet på inngående klemmer 230V.

Koblingsboks til erstatning for trafo når man bytter ut 12V spotter med 230V LED- spotter. Den har 3-polet koblingsklemme inn og 4-polt koblingsklemme ut, slik.


Har du valgt et volt-system (lavvoltssystem)? Da trenger du en transformator. Ifølge Bjørn Sørensen kan strømforsyningen ( transformatoren ) som gjør. Mange elektroniske transformatorer beregnet på halogenlamper må.


Halogenpærer drives av enten en elektronisk transformator (som oftest lett og avlang) eller en jernkjernetransformator (som regel stor og tung). Konstant spenning og konstant strøm LED-drivere brukes til å tømme lysdioder i belysningsapplikasjoner. Vi lagerfører et stort utvalg med gratis levering på. Halogen spotter bruker opp mot ganger mer strøm enn en LED.


Har du innfelte downlights, kan installatøren legge en liten 12V trafo i hver enkelt downlight-boks. De fleste trafoer må kobles på svært nær.


Opp til stk lamper kan tilkobles til transformatoren. Produktinformasjon. For tilkobling av 1–LED- lys. Kan ikke dimmes. Tekniske spesifikasjoner: LED-downlight som kan. LED Driver med hurtigkobling for stk Lena LED downlights.

Plug and play trafo, legges over skap eller festes under kjøkkenskap. Fra 2-stk Lena downlights.


ETZtransformator med en nominell utgangseffekt på 50W er designet for å samarbeide med halogen lyskilder som leveres med 12V AC. Et karakteristisk. Elektroniske transformatorer.


Dette settet inneholder trafo og spotter. Brukes for å transformere lystoppen til LED. SuperFo- cus er påmontert elektronisk transformator. Innstikklemme i trafo, med strekkavlastning.


SuperFocus – smart downlight med påmontert trafo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.